Posts

Hilangkan Blackhead dan Whitehead

Image
CARA ORDER SET NUTRIWHITE SHAKLEE Cara 1 - Anda boleh terus klik ke NUTRIWHITE ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan.
Cara 2 - Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar .saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar.

Ainul Mustafa Email: ainulfadzilah@gmail.com Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717 www.wasap.my/60133612717

Testimoni Nutriwhite Shaklee

Image
CARA ORDER SET NUTRIWHITE SHAKLEE Cara 1 - Anda boleh terus klik ke NUTRIWHITE ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan.
Cara 2 - Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar .saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar.

Ainul Mustafa Email: ainulfadzilah@gmail.com Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717 www.wasap.my/60133612717

Kulit Cantik Dengan Full Set Nutriwhite Shaklee

Image
Rata rata rakyat malaysia dah mula sedar kehadiran nutriwhite shaklee dalam hidup mereka. Selamat dari barang barang terlarang. Dan banyak lagi kelebihannya. Nak cantik dalam makanlah vitamin C kolagen vivix, tapi nak cantik luaran, kena pakai set nutriwhite lengkap. Barulah cunz !!!




CARA ORDER SET NUTRIWHITE SHAKLEE Cara 1 - Anda boleh terus klik ke NUTRIWHITE ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan.
Cara 2 - Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar .saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar.

Ainul Mustafa Email: ainulfadzilah@gmail.com Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717 www.wasap.my/60133612717

Set Migrain Gastric Asthma Shaklee

Image
Hahaha, kalau korang rasa semput semacam, badan tak sedap, lepas tuh asyik pening kepala semaca, kena ambil set bawah nih. Terbaik punya. Bagus untuk saluran darah, pernafasan, dan macam macam lagi. Omega Guard bagus untuk anti radang, paru-paru, jantung dan macam macam lagi.


Puasa Bertenaga Dengan SHAKLEE

Image
Bulan puasa orang kata kena lapar, barulah dapat rasa kesusahan orang lain. ohh tu betul, tapi tak semestinya tak segar, badan nak buat kerja. Kalau ambil puasa dari segi kesihatan, masa inilah kita nak detox badan. jadi kena jaga kesihatan, kerja banyak, jadi perlukan extra energy. Jawapannya kena ambil set esp, pd, mealshakes nih, memang best

Turun 4 Kg Dengan Set Kurus Shaklee

Image
Satu lagi testimonial best buat peminat set kurus shaklee. Selain dari gaya hidup sihat, nak kena juga ambil suplemen. Lagi lagi untuk kawal permakanan, pecahkan lemak, dan nak lagi best kena detox. Mulakan detox badan, eat clean, dan makan shaklee, kesannya dah boleh nampak dengan cepat !!!

Susu Makin Banyak Dengan Shaklee

Image
Set biasa standard baik punya, ESP dan Alfalfa, untuk ibu nak banyak susu badan. Biasalah nih, jadi permakanan yang baik , boleh hasilkan susu yang banyak. Lagi satu jangan lupa juga konsep penyusuan susu ibu. Ok ? Selamat makan suplemen shaklee.