Posts

Cara Hilangkan Whitehead Dengan Mudah

Image
NUTRIWHITE SKINCARE
Paling bes bile whiteheadku hilang... ya ampun...dari zaman sekolah whitehead tuh diternak tukar macam-macam produk... tak baik jugak kerja duk picit jek hidung nih lepas guna mekap Makeup Remover fuhhhh....lega .... hilang ternakan pon dah tak berminyak First time gune krim malam sebab takut kulit makin berminyak tapi tidak. Syukur banyak-banyak.



CARA ORDER MAKEUP REMOVER NUTRIWHITE SHAKLEE Cara 1 - Anda boleh terus klik ke NUTRIWHITE ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan.
Cara 2 - Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar .saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar.

Ainul Mustafa Email: ainulfadzilah@gmail…

ESP Sold OUT

Image
Macam tulah gayanya, ESP Sold OUT, habis kaw kaw di borong oleh seluruh warga negara yang gemarkan ESP nih. Oklah nak tahu apa yang best pasal ESP nih, boleh bukak pasal post ESP dalam blog nih, banyak sangat. Oklah, sebab masih sold out, kita tunggulah, mana tahu ada stok baru ke tidak. Hahha,janji jangan beli murah pulak , oklah, jom kita ber ESP !!!

Jerawat, Parut Hilang, Kulit Lembut , Tak Kusam

Image
Sentuh kulit pun terasa berbiji.
Memang tak puas hati Rasa nak picit sokmo
Bila picit.tau la mesti akan tinggal parut kan

Tapi sejak guna OverNight Renewal Whitening Cream Nutriwhite, jerawat nasi dah takde.  Alhamdulillah...syukur sangat,

Muka rasa lernbut.. kat bawah kulit pun dah tak rasa ada biji, jerawat nasi tu.

Yang paling best, parut jerawat makin pudar.  Kebanyakannya hampir tangsung tak nampak  Macam tak pernah ada parut lak kawasan tu.  Padahal sebelum ni nampak juga hitam

Muka pun dah tak kusam Makin putih.  Boleh fight la putih muka tu dengan anak saya yang umur 5



CARA ORDER MAKEUP REMOVER NUTRIWHITE SHAKLEE Cara 1 - Anda boleh terus klik ke NUTRIWHITE ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan.
Cara 2 - Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Seki…

Muka Dah Cantik Macam Fatihah Latif ?

Image
Hahahaha, ini testimonial je, nampak sungguh keyakinan bila dah guna produk kecantikan shaklee nih. Oklah bagus, jaga kulit dari luar, lepas tuh makan vitamin Shaklee untuk kecantikan dalaman. OK, bagus tak ? Oklah, takpa lama lama cantiklah tuh, macam artis pujaan korang.




CARA ORDER MAKEUP REMOVER NUTRIWHITE SHAKLEE Cara 1 - Anda boleh terus klik ke NUTRIWHITE ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan.
Cara 2 - Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar .saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar.

Ainul Mustafa Email: ainulfadzilah@gmail.com Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717 www.wasap.my/60133612717

1 Minggu Jeragat Hampir Hilang Muka Berseri

Image
Alhamdulillah, dengan produk nutrwhite shaklee, banyak pengguna berpuas hati dapat muka yang cantik lagi bersih. Semuanya mudah dengan shaklee. Selamat dari bahan kimia terlarang yang bahaya dan merosakkan kulit muka. 


CARA ORDER MAKEUP REMOVER NUTRIWHITE SHAKLEE Cara 1 - Anda boleh terus klik ke NUTRIWHITE ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan.
Cara 2 - Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar .saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar.

Ainul Mustafa Email: ainulfadzilah@gmail.com Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717 www.wasap.my/60133612717

Masalah Slip Disc Tiada Dengan Serbuk Ajaib

Image
Serbuk putih ajaib ? sebenarnya produk collagen ni biasanya orang kata untuk cantik , betul ke ? Oh tidak, sebenarnya, collagen bukan semata mata cantik, tapi lebih dari itu. Kalaulah rasa nak buat collagen tuh best, kena makan, sebab ianya macam simen dan batu. PRotein tuh batu, collagen tuh simen. Hahha, jadi sebab itu dia bagus untuk orang yang ada masalah tulang, dan struktur badan. 






CARA ORDER MAKEUP REMOVER NUTRIWHITE SHAKLEE Cara 1 - Anda boleh terus klik ke COLLAGEN ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan.
Cara 2 - Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar .saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar.

Ainul Mustafa Email: …

Nutriwhite Skincare Bebas Racun Bahaya

Image
Pasti kita nak produk yang organik, selamat dan tanpa bahan kimia merbahaya yang bukan ja kulit cantik sementara tapi selamanya. Set Nutriwhite Shaklee adalah jawapan yang terbaik. Lagipun bahaya juga pakai pencuci muka yang ada praben dan tak semulajadi.



CARA ORDER MAKEUP REMOVER NUTRIWHITE SHAKLEE Cara 1 - Anda boleh terus klik ke NUTRIWHITE ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan.
Cara 2 - Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar .saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar.

Ainul Mustafa Email: ainulfadzilah@gmail.com Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717 www.wasap.my/60133612717