Keunikan Omega Guard Shaklee

Shaklee OmegaGuard ™ mengandungi, sumber gred farmaseutikal pekat asid lemak omega-3 poli tak tepu yang diperolehi daripada minyak ikan. Tiga softgels menyediakan sebanyak 1,000 mg omega-3 asid lemak termasuk 545 mg. daripada eicosapentaenoic (EPA) asid, 360 mg. daripada docosa-pentaenoic acid (DHA), dan 95 mg lain kemunculan-semula jadi asid lemak yang berantai panjang seperti alfa linolenik dan asid stearidonic. 


produk shaklee minyak ikan terbaikOmega Guard

OmegaGuard ™ membantu pengguna mencapai keseimbangan yang lebih sihat daripada omega-6 dan omega-3 lemak dan menyediakan spektrum tujuh semula jadi omega 3 asid lemak - EPA, DHA, ALA dan banyak lagi - untuk menyokong visi sihat, otak dan fungsi sendi * dan untuk membantu mengurangkan risiko penyakit jantung. Penyelidikan yang menyokong tetapi tidak konklusif menunjukkan bahawa pengambilan EPA dan DHA Omega-3 asid lemak boleh mengurangkan risiko penyakit jantung. 

Langkah berjaga-jaga

Mengandung atau menyusu wanita dan mereka yang mempunyai penyakit yang sedia ada perlu menyemak dengan doktor sebelum menggunakan ini atau mana-mana produk makanan tambahan pemakanan.

Dos Omega-3 lebih besar daripada 3 g boleh meningkatkan risiko pendarahan. Ia mungkin berhemat untuk memantau INR atau PT dalam pesakit yang mengambil dos besar minyak ikan dan anti-koagulan atau ubat anti-platelet. Gangguan GI (contoh ulangan atau aftertaste) dapat dikurangkan dengan mengambil softgels dengan makanan. Berhati-hati dalam mereka yang defibrillators implan.

Kajian Saintifik

Kedua-dua Persatuan Jantung Amerika dan Persatuan Diabetes Amerika mengesyorkan memakan sekurang-kurangnya 2 hidangan ikan setiap minggu untuk membantu menyokong kesihatan kardiovaskular. Kajian pemakanan menunjukkan bahawa ramai rakyat Amerika makan ikan jarang, sering hanya 1-3 kali bulanan. Shaklee OmegaGuard ™ boleh membantu mengisi jurang pemakanan untuk sesiapa sahaja yang ingin menambah pengambilan asid lemak omega-3, melebihi tahap yang boleh diperolehi daripada diet sahaja.

Peranan manfaat omega-3 asid lemak dalam menyokong kesihatan koronari yang telah dilaporkan dalam beberapa besar, siasatan yang direka dengan baik yang telah menjadi subjek banyak ulasan dan meta-analisis. * Badan yang besar bukti saintifik juga telah menunjukkan manfaat Omega-3 asid lemak pada perkembangan kognitif. * penyiasatan berskala besar yang melibatkan peranan omega-3 asid lemak dalam kesihatan mata, sokongan bersama, kesihatan kulit dan kesihatan otak semasa penuaan, kini dalam pelbagai peringkat penyiapan. * Kerja-kerja awal dalam kawasan menunjukkan kesan yang baik daripada suplemen asid omega-3 asid lemak. *

Minyak ikan dalam OmegaGuard ™ mengalami tiga proses penyulingan proprietari molekul untuk membantu mengeluarkan merkuri dan logam berat yang lain seperti plumbum dan arsenik, potensi pencemaran laut seperti digoxin dan PCB, dan untuk mengurangkan bau dan aftertaste.

* Kenyataan-kenyataan ini belum dinilai oleh FDA. Produk-produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Order Sekarang

Jika berminat untu mendapatkan omega guard shaklee, klik gambar di bawah, atau hubungi kami terus untuk mendapatkan lebih banyak lagi tips kesihatan.


badan kebal


013-3612717
ainulfadzilah@gmail.com

Post a Comment

2 Comments

  1. X de effect ke mkn bnda ni????

    ReplyDelete
  2. en nadzim: ini minyak ikan je.100% semulajadi.vitamin bkn ubat.takde kesan sampingan.ada clinical test

    ReplyDelete