Berat Turun 7 kg ? Memang POWER !!!

Alhamdulillah, hari ini nak share testimonial omega guard untuk kurus. Memang terbaik, biasanya kita ambil lecithin dan alfalfa untuk kurus, tapi minyak ikan pun lagi banyak membantu, malah ianya dikatakan lebih baik dari lecithin. Seperti testimoni di bawah, yang turun 7kg, jom baca lagi.


berat badan



Turun 7 kg

" Slama ni duk bace testimoni org je... Arini sempena tahun baru, nk la wat testimoni sendiri...Saya amalkan esp+omega+alfafa.. memula dlu sye mmg tak yakin. Tp bile tgok hasilnya,mmg sgt memuaskan. Susu badan makin byak,berat badan sye turun 7kg!!.. mmg tak sangka..n yg bestnye, ramai tegur Kate muka nampak berseri...hihi...Dr pengguna,terus sye jd agent shaklee..terbaek la shaklee. " - Qashlynn Sareh

Kelebihan Omega Guard

Selain itu, khasiat omega guard juga penting untuk ibu hamil, sesuai untuk sistem urat saraf bayi, dan juga mengelakkan kemurungan kepada ibunya. Omega guard juga memberi kesihatan yang lebih baik kepada pesakit strok. Malah omega guard bagus untuk jantung, mengurangkan kolestrol dan mengawal tekanan darah.

Tips Lain Untuk Kurus

Selain dari amalkan omega guard, banyak juga suplemen lain yang bagus untuk digandingkan dengan omega guard seperti pengambila cinch shake shaklee dan alfalfa. Selain itu aspek senaman dan makanan yang berkhasiat cukup penting untuk menurunkan berat badan.

Harga Omega Guard Shaklee

Harga untuk 90 biji capsule ialah RM 136 termasuk sabah dan sarawak. Jika berminat, bolehlah menghubungi kami sekarang


NAK KURUS ? >> KLIK SINI

NAK BODY CUNZ ? >> KLIK SINI

NAK JIMAT? >> KLIK SINI

NAK DUIT ? > KLIK SINI


013-3612717
ainulfadzilah@gmail.com

Comments

Popular posts from this blog

Suami Suka Berdengkur ? WAJIB Baca Ini Kalau Sayang Suami

Tidur Lambat Punca Hati Cepat Rosak

Senggugut Teruk Rupanya Ada Ketumbuhan Rahim