Friday, May 10, 2013

ESP: Minuman Protein Memberi Tenaga, Badan Cergas Walaupun Penat Bekerja

Serbuk ESP Shaklee merupakan sumber protein soya terbaik. ESP menyediakan 14 gram protein soya bukan-GMO berkualiti tinggi dengan semua asid amino yang tubuh anda perlukan bagi proses sintesis protein termasuk sembilan asid amino penting. Berbanding protein daripada sumber daging, telur dan tenusu, ESP adalah rendah lemak dan bebas laktosa dan kolesterol.


minuman bertenaga


Shaklee ESP


  • Menyediakan tenaga berkekalan dan membantu menahan rasa lapar kerana bekalan sumber tenaga yang konsisten.
  • Protein soya membantu mengurangkan kolesterol.
  • Mengandungi lima vitamin B penting, separuh daripada keperluan kalsium harian, dan soya isoflavones. Kajian menunjukkan yang soya membantu dalam mengawal kestabilan hormon semasa tempoh putus haid.*
  • Protein soya bukan-GMO ini dihasilkan di bawah satu Program yang digelar Identity Preservation Program (IPP), di mana kacang soya dipantau dan dijaga dengan teliti dari proses menanam hinggalah saat pemprosesannya.

Testimonial ESP Shaklee

Sy nak share something good bila sy dah start consume ESP ni...ESP saya baru masuk 2nd canister...perubahan ketara yg sy rasa..rasa kenyang lebih lama dr biasa...trus terlintas kt kepala ni bgs utk diet ni..selain tu, ia mampu memberi tenaga walaupun seharian bekerja.. Bila time lunch or dinner xda pula nk makan byk2..makan sikit pun dh kenyang...WOW..this is great kan...dengar nya ESP ni blh buat masker...apa lagi, seminggu 2-3 kali wat masker bersama alfafa + vit e...mmg best...muka rasa fresh je...ESP ni pun bantu melancarkan darah dalam badan...so i share it with mr hubby and my mom..mr hubby love it so mucn, dia kata kenyanggg..my mom kata awet muda....hihi...sekarang ESP ni WAJIB ada kat rumah... Koleksi Kalsom Nur Zuri

pagi sy minum ESP 2 sudu..sy xrasa lapar tp sy mkn sbb nk bg ada tenaga..lps mkn sy makan LECITHIN 3 biji n malam sy makan herbalex 4 bijik selang sehari dgn vit.c - Nana Shah Qaisara

betul2..sy jaga 3anak..so esp sgt membantu bg tenaga..pagi tu kalo tak mkn pape pon still bertenaga - Norliza Abdwahab

saya amik esp tuk tenaga,coz selalu rasa penat n asik lapar je.mmg berkesan.saya jenis tak bole duduk lama masa miting,mesti sakit kepala.haritu miting 4 jam,,rasa sekejap jer masa berlalu.saya balik rumah rasa bertenaga mcm waktu mula2 nak attend miting.ajaib!saya pon tak sakit kepala.tu baru hari ke 6 saya amik esp.rupanya,bukan tu jer.parut chicken pox saya mula bercantum n jadi cerah.lemak kat bdn pon bole nampak mula hilang sikit.bes tul esp ni.saya baru amik hari ke 8 hari ni.rugi tak cuba. Khairin Lokman

2pekara terbaek: ESP&Mealshake. Awal2 tahun n, nk setelkn puasa nazar, ada lg 3mgu. Dgn keja btimbun, tganggu fikiran dgn niat n (cubaaan). Nah, sejak adanya ESP+kurma+madu, puasa tu dgn bdn btenaga:) Time bbuka xde la kalut cari mkanan,bleh setelkn solat dl. Mealshake, xtau nk ckp ke'miracle'lannya. Sblm n mmg bg apeton lycin bb. Kesan, xtau la.. Tp mealshake? Hari k-2 guna, Khairul Putra poo lbih baik, 2x buang xde lg menangis, maka xde kresahan ibu. Mkn pn naik heran. Hari khamis guna, menu jumaat 1snduk nasi+ikan goreng, 2kpg roti&1mangkuk sup makaroni. Susu cm biasa. Tiap 1/2jam 4aun. Hari n, bgun lewat. Jd breklunch 1snduk nasi+sup+ayam goreng. Cukup 12aun susu, cukup tenaga bmain dan lena. Don't worry, putra xkn trover besar sbb dia anak yg cergas. Alhamdulillah.. Fatmawati Ahmad

Jom Dapatkan ESP Shaklee

Jika anda nak bertenaga seperti mereka di atas, hubungi puan Ainul Mustafa, ataupun, klik sahaja gambar di bawah untuk membuat pesanan secara online


tenaga tambahan


No comments:

Post a Comment