Kenapa Ramai Memilih ESP Shaklee ?

ESP atau Energizing soy protein nama lama atau Isolated Soy Protein nama baru antara HOT product di Shaklee. Sebulan tu mahu 100 tin terjual. Macam pisang goreng. Lagi la kalau musim promosi ESP. Pisang goreng pun kalah tau.


kekal bertenaga



Kenapa Ramai Jatuh Cinta Dengannya ?

ESP merupakan minuman protein yang mempunyai 1001 khasiat. Bukan hanya untuk menurunkan berat tetapi untuk kekal bertenaga, kulit cantik, milk booster bagi ibu menyusu dan banyak lagi. ESP juga boleh turunkan kadar kolestrol, anjalkan payudara kalau nak tahu ye. Beli 1 product je sudah merangkumi semua aspek. ESP bukan sekadar untuk minum sahaja malah boleh dibuat masker. 2 in 1. Super JIMAT dan HEBAT kan :)


esp terbaik


Testimonial ESP Shaklee :Baru seminggu baju sudah longgar ESP...:)

Best...mengenyangkan...sgt sesuai utk yg nk kawal berat badan dan nk turunkan berat badan...testimoni sendiri, bru ambik dlm seminggu lebih bole rasa byk incloss...seluar n bju rasa longgar2 je...i like..:)

Testimonial ESP : Bangun pagi badan tak penat

Nana Shah Qaisara Anak saya pon suka makan kfc, mcd..tapi kalau dah minum Esp tu waktu pagi selera mkn kita blh control xlapar tp saya makan nasi time lunch sebab nak ambik tenaga tp saya makan dlm kuantiti yg sedikit sahaja..kalau minum ESP tu xrasa lapar..bangun pagi pon badan xrasa penat..tp kena amalkan xblh beli simpan dlm almari..hehehe..saya dh ambik produk ni dr bln 2 skrng ni sangat2 puas hati..ramai yg tegur badan dh kurus..

Testimonial ESP : susu banyak meriah

Halawati Razyn Tsen, Hasil untuk sesi pg ni 10 oz....tq esp....thanks Hairul Nisah Hussin mperkenalkn shaklee.

Harga ESP Shaklee

Harga untuk 1 cannister 850g RM 150 termasuk Sabah dan Sarawak, Klik gambar di bawah untuk membuat pesanan secara online:


esp shaklee murah

Comments

Popular posts from this blog

Suami Suka Berdengkur ? WAJIB Baca Ini Kalau Sayang Suami

Tidur Lambat Punca Hati Cepat Rosak

Tanda-tanda awal kanser payudara