Susu Banyak dengan ESP Shaklee ?

ESP merupakan salah satu product Shaklee yang begitu laris dan terkenal dikalangan ibu menyusukan anak. ESP dikatakan milk booster atau penggalak untuk menghasilkan susu ibu. Walaupun Shaklee ada vitamin lain untuk milk booster tetapi ESP tetap menjadi pilihan utama para ibu. 


tips susu badan




Ramai yang menyatakan selepas mengambil ESP, payudara sering terasa padat dan cepat penuh. Susu pula pekat dan berlemak. Bagi yang tiada masalah penyusuan , ESP banyak membantu dalam memberi tenaga, menambah nutrisi pada diri sendiri dan anak. Malah ESP ini membantu ibu-ibu mendapat kulit yang cantik, glowing dan berseri-seri. Pasti suami tersenyum lebar :)

Testimonial vitalea,b-complex,vita c ,alfalfa dan ESP : Susu pekat, kulit baby sensitif jadi licin dan lembut

Salam semua..saya nak kongsikan pengalaman saya menggunakan set breastfeeding B (vitalea,b-complex,vita c ,alfalfa) dan ESP selama 2 bulan. Mula2 sy perasan susu sy jd semakin pekat..kwn2 yg tgk hasil pam saya pon ckp susu sy dah mcm susu formula.kemudian hasil pam saya meningkat dari hari ke hari. Dulu nak dapat 2 oz pun susah, skrg sekali pam sy boleh dapat 8-10 oz.

sy cuma pam bl kat ofis, bl dgn baby sy akan direct feeding je.setiap mlm baby akan bgn menyusu 2 kali. bezanya skrg, lepas 5 minit minum, baby dah tertido kekenyangan, mayb sbb susu sy dah pekat kot. tp cik b sy dah penuh n sy mls nk bgn mlm2 pam, sudahnya habis basah lengan baju baby sbb susu dah melimpah keluar..kesian baby..

Dulu, kulit baby sgt sensitif, sng naik butir2 merah sampai pnh sekali tu butir2 merah yg sangat banyak n gatal tumbuh di muka baby..kesian sgt..skrg kulit baby dah licin dan lembut je..

happy sgt dengan perubahan +ve ni..kini sy dh x bimbang lagi walaupun baby dah 4 bulan n demand susu Elea smkn meningkat..Alhamdulillah n tq to Shaklee.

Perlu diingatkan milk booster hanya akan berfungsi sekiranya konsep asas penyusuan dilakukan seperti pump atau menyusukan terus anak setiap 2-3jam sekali. Minum air 3-4 liter sehari.

Jom Dapatkan ESP Shaklee

Untuk mendapatkan ESP atau set breastfeeding Shaklee, sila hubungi puan Ainul Mustafa, atau klik sahaja gambar di bawah untuk mendapatkannya secara online:


NAK SUSU BANYAK ? >> KLIK SINI

NAK HARGA JIMAT ? >> KLIK SINI

NAK BUAT DUIT EXTRA ? >> KLIK SINI


013-3612717
ainulfadzilah@gmail.com

Comments

Popular posts from this blog

Suami Suka Berdengkur ? WAJIB Baca Ini Kalau Sayang Suami

Tanda-tanda awal kanser payudara

Tidur Lambat Punca Hati Cepat Rosak