Turun Berat 13 kg Hanya dengan RM 100 ?

Salam sejahtera semua, apa kata jom kita tengok set slimming shaklee memang terbaik dari ladang. hehehe, Seronok tak bila korang baca testimonial kat bawah nih ? Hehehe, tentulah seronok ye tak ? hmm cuba baca sikit apa kata naziera roslan tuh.

Saya consume esp+alfalfa+lecithin je...dh 5 bulan, berat dh turun 13kg.....tp bnyk kg lg kne turun kn.. ~ Naziera Roslan



Set Slimming Shaklee Tak Sampai RM 100 ?

Jom kita tengok apa fungsi dua vitamin shaklee di bawah yang sangat membantu anda untuk mendapatkan bentuk badan yang cantik, ideal dan paling penting sihat !!!

LECITHIN - PECAH LEMAK

Berfungsi untuk memecahkan lemak-lemak. Lecitin dinamakan "pengemulsi semulajadi" kerana ia mempunyai kesan melekat kat lemak....dalam perkataan ringkasnya,ia menyebabkan lemak tu terapung kat dalam darah...dan seterusnya mencegah lemak dari melekat kat dinding membrane.. Lecitin tak boleh dihasilkan oleh badan tetapi ianya sangat diperlukan oleh badan

ALFAFA - ANGKUT LEMAK

Alfafa mengandungi fiber yg bertujuan utk mengangkut lemak yg dah terapung2 tu, kalau xmakan alfafa ni alamatnya susahla lemak tu nak keluar. Alfafa juga bertindak utk membuang toksin dalam badan, mengeluarkan air berlebihan dalam badan (gemuk air) dan melawaskan kencing serta mengatasi sembelit.

COD Area Shah Alam

Jom dapatkan segera set slimming shaklee, hubungi kami seperti dibawah, atau klik sahaja gambar di bawah untuk membuat pembelian secara online terus dari Shaklee Malaysia


NAK TURUNKAN BERAT BADAN ? >> KLIK SINI

NAK BODY CUN MELECUNZ ? >> KLIK SINI

NAK LAGI JIMAT ? >> KLIK SINI

NAK BUAT DARI RUMAH ? >> KLIK SINI


Comments

Popular posts from this blog

Suami Suka Berdengkur ? WAJIB Baca Ini Kalau Sayang Suami

Tanda-tanda awal kanser payudara

Tidur Lambat Punca Hati Cepat Rosak