Saturday, June 15, 2013

Badan Macam Anak Dara Walaupun Anak Sudah 4 orang

Sekali tengok, wah, betulke awak ni tak kahwin lagi ? eh dok tanya tanya, hoo, umur dah macam mak orang, anak 4, memang hebat betul permakanannya. Macam awak boleh dapat body macam ini ? oklah, jom kita baca kisah mak yang cun dan comel di bawah ini:


petua ibu cantik


Cantik diluar dan dalam

TESTINOMI SAYA SENDIRI(SAYA NAK SHARE PENGALAMAN SAYA PADA SEMUA WANITA DILUAR SANA):-saya telah menggambil ALFALFA COMPLEX & VITAMIN E hampir 7bulan..Gambar yang sebelah kiri tu gambar tahun lepas saya x makan apa2..walaupun orang tengok saya kurus tapi berat saya masa tu 52kg,saya ada masalah dalaman,saya ada masalah keputihan,haid x teratur,sembelit,kulit kusam,susah nak buang angin,perut buncit(walaupn kurus tp sebenarnya perut saya buncit,hehehe...)bermacam2 ubat saya pernah makan tapi semuanya x sesuai tuk saya & x serasi,tapi setelah saya diperkenalkan oleh BONDA SHA & VITAMINN SUPPLEMENT,dyowanglah yang banyak membantu saya dan memperkenalkan Produk Shaklee nie...
Gambar yang disebelah kanan adalah gambar trbaru saya bulan 6.13,nielah hasil yang saya perolehi sekarang,Alhamdulillah..saya happy sangat..segala masalah yang saya tanggung selama nie,dapat diselesaikan dengan hanya makan ALFALFA COMPLEX & VITAMIN E..sekarang nie berat badan saya 45kg..saya happy sangat2 sebab dapat balik bentuk badan yang ideal..kalau saya pegi manr2,ada orang ingat saya nie anak dara lagi yang umur 25tahun, walhal umur saya dah 32tahun ada 4 orang cahaya mata...terkejut dyowng..hehehe...saya cakap saya kawen muda..saya brsyukur...dan yang paling penting sekali suami makin sayang dan hubungan kami makin utuh...
.i love shaklee :)
Sharing is caring ♥


anak dara cun


Rahsia Permakanan Sihat

Nampaknya kalau baca kat atas tuh, memang akak kat atas amalkan produk shaklee, Alfalfa Complex dan VitaE Complex. Jom baca sikit kelebihan produk ini:

Alfalfa ialah tumbuhan yang padat dengan segala jenis nutrien. Akar tunjangnya tumbuh sedalam enam meter bagi menyerap pelbagai nutrien dan mineral daripada mendapan di dalam tanah, manakala daunnya pula mengumpulkan tahap klorofil yang tinggi melalui proses fotosintesis semula jadi.

Alfalfa mengandungi vitamin A, C dan E serta kalsium, potasium, fosforus dan zat besi. Alfalfa Complex merupakan salah satu Formula Unik Shaklee yang mula dibangunkan oleh Dr. Shaklee pada tahun 1950-an. Sumber alfalfa semula jadi. Tablet boleh dihancurkan dan dicampurkan ke dalam air mendidih untuk dijadikan minuman herba asli.

Produk ini mengandungi alfalfa (Medicago sativa). Individu yang berisiko menghidap lupus eritematosus sistemik hendaklah berbincang dengan doktor mereka sebelum mengambil produk ini. Jika anda hamil atau menyusukan anak, sila dapatkan nasihat daripada pakar penjagaan kesihatan profesional anda terlebih dahulu.

2. Vita-E Complex

Vita-E Complex® mengandungi vitamin E (d-alfatokoferol) asli daripada minyak sayuran serta selenium yang berperanan melengkapi aktiviti vitamin E. Setiap kapsul sofgel menyediakan 400IU vitamin E semula jadi dan 65mcg selenium dan membantu mengekalkan kesihatan yang baik. 

Dapatkan Produk Awet Muda

Jom klik gambar di bawah untuk order melalui online. Atau hubungi kami terus, untuk mendapatkan konsultansi percuma dari kami.


No comments:

Post a Comment