Pesta Jual Produk Shaklee

Ramai sungguh manusia hari ini. Hoo hari sabtu, harinilah hari free nak pergi HQ, nak beli stok dan sebagainya. Termasuklah aku yang suka lepak HQ, walaupun boleh online , tapi datang sini boleh jumpa kawan kawan SID yang berjaya dan bersemangat nak tambah pendapatan keluarga. 


seronok jual shaklee


Kalau nak lagi, anak cucu kerabat Shaklee saya semuanya jenis yang selesa , dan mereka tak perlu penat penat ke HQ atau branch, sebab itu mereka boleh fokus kepada keluarga dan marketing, tak perlu nak beratur panjang, bila ada sistem online transfer UV, memang senang dan mereka balik kerja terus ke rumah saya untuk ambil stok, stok promo pun tak perlu keluar duit banyak nak beli sampai 6.
So banyak kelebihan join family Rumah Mesra Ceria KAMI. 

  1. Duduk rilek fokus pada marketing, pos boleh kami atau gdex buatkan
  2. Boleh dpt stok promo dgn murah
  3. Boleh dtg malam siang pagi petang
  4. Tak perlu nak beratur kat HQ atau branch
  5. Bimbingan dan blog dan page fb jika mereka perlukan
  6. Dapat setup design blog secara PERCUMA 
  7. Dapat hadiah kalau naik rank
  8. Jamming lagu lagu blues
  9. Suka aktiviti santai 
  10. Suka makan 

Macam macam lagi faedahnya. So kalau berminta tuh, boleh join kami, team kami semua ada, support team yang kuat dan sempoi

PALING PENTING, ANDA DUDUK RUMAH, TGK DUIT MASUK AKAUN BANK , TAK PERLU BERATUR PANJANG BAWAK ANAK SUSAH SUSAH .


013-3612717
ainulfadzilah@gmail.com

Comments

Popular posts from this blog

Suami Suka Berdengkur ? WAJIB Baca Ini Kalau Sayang Suami

Tanda-tanda awal kanser payudara

Tidur Lambat Punca Hati Cepat Rosak