Testimoni Kurus Dengan Shaklee : 3 minggu turun 5kg hanya dengan Lecithin !!!

Alhamdulillah , hari ini nak share testimoni pengguna lecithin shaklee, berjaya turunkan berat badan 5 kg dalam masa 3 minggu, memang terbaik . Jadi mari kita tengok testimoni kurus dengan shaklee di bawah ini. Semoga memberi manfaat kepada kita semua


makan lecithin jadi kurus



Testimoni Sharina Shahar

Nak share skit pengalaman..saya ambik lecithin sepanjang berpantang hari tu sebab nak turunkan berat badan masa pregnant..lebih kurang 3minggu Alhamdulillah berat badan turun 5KG!! dari 52kg turun kepada 47kg..saya memang makan nasi setiap hari, xpantang nasi sebab takut susu bdn kurang..makan nasi 3kali sehari..huhuhu..xde ambik pape jamu pun..bengkak susu pun memang takde..Lecithin memang best!


ubat kurus shaklee

Apakah Khasiat Lecithin Shaklee ?

SANGAT PENTING untuk proses metabolisme, kolestrol, triglycerides dan lemak darah (blood lipids). Lecitihin memecah lemak dan mencairkan lemak terutama kolestrol. Lecithin menurunkan total serum kolestrol dan menaikkan kolestrol baik (HDL). Membantu mengawal paras triglycerides. Ianya juga membantu memecahkan lemak badan dan mengurangkan lemak yang tersendat di pembuluh-pembuluh darah. Boleh baca lagi khasiat lecithin di sini.

Harga Lecithin Shaklee

1 botol lecithin hanya RM52.50 untuk 180biji . 1 biji hanya berharga 0.292 sen sahaja. Jom dapatkan lecithin anda sekarang, memang best


NAK ORDER LECITHIN ? >> KLIK SINI

NAK HARGA SPECIAL ? >> KLIK SINI

NAK BUAT DUIT DARI RUMAH ? >> KLIK SINI


013-3612717
ainulfadzilah@gmail.com

Comments

Popular posts from this blog

Suami Suka Berdengkur ? WAJIB Baca Ini Kalau Sayang Suami

Tanda-tanda awal kanser payudara

Tidur Lambat Punca Hati Cepat Rosak