Kenapa Orang Tua Kena Ambil Vita-lea ?

Belum sempat saya nak borong vitalea Shaklee, diberitakan stok sudah habis di HQ shaklee. Mesti orang ramai suka, yelah sebab vitalea ni memang vitamin terawal Dr Shaklee dulu. Multivitamin Shaklee ini memang terbaik dan sesuai untuk diambil oleh orang muda dan orang tua. Tapi kenapa pulak nak beli vitalea ni, lagi lagi orang yang dah makin meningkat usia. Untuk membincangkan perkara itu, saya cuma berkongsi satu cerita yang menarik, testimoni dari seorang anak tentang ayahnya yang mengambil vitalea, vivix dan herblax.




Testimoni terbaru Vivix Shaklee,Vitalea dan Herblax 

Abah sy bakal berumur 57 tahun utk tahun ni. Memang ada darah tinggi. Kalau dah kena....memang muka naik merah2 dan pening. Kena banyak rehat dan tak boleh stress. 

Sy bagi abah vitalea (sebab abah request nak mulitivitamin shj,malas nak makan banyak2 vitamin). So for a start, dia makan vitalea dulu dan sy nampak dia makin sihat sikit.

Sy minta dia ambil vivix juga sebab diserang lagi darah tinggi buat kali kedua. Yela anak mana yg sanggup nak tengok bapak sakit kan? Korang sanggup ke? Sy tak sanggup 
Lepas dia ambil vivix semalam,hari ni nampak sihat! Syukur pada Mu Ya Allah 

Kemudian abah sy ada sembelit sejak dulu lagi dan susah buang air besar. So sy bagi dia herblax utk “cuci perut” bagi senang lawas. 
Mula2 sy minta dia ambil 2 biji dulu...tapi takda kesan...so sy sarankan ambik 4 biji terus (2x seminggu shj) lepas dia ambil herblax 4 biji...abah sy cakap dia membuang sampai 4x dalam satu hari! Bukan cirit birit tau....tapi membuang macam biasa dan dia rasa lega sgt.

So hingga saat ni,sy akan make sure abah sy ambil vitalea,herblax dan vivix (kongsi dgn mama sy). Ouh ye mama sy nampak semakin muda ok! Sampai sihat la dan mampu berjalan sekitar Jakarta utk shopping sakan...hehehe...

Satu family sy amalkan suplemen shaklee. Sy nak keluarga sy sentiasa sihat (dgn izinNya). Sebab kesihatan mereka takkan dapat dijual beli dgn barangan mewah berjenama.
Kesihatan NO 1.

Apa Bestnya Vita-Lea ?

Hahhaa, apa bestnya vitamin kat atas nih ? Ye, kalau nak baca, testimonial di atas korang tentu nak cuba betul tak ? Bagus cuba, kalau nak cuba , apa kata korang order sahaja dengan kami, hehhe, takpun klik gambar di bawah untuk mencuba vivix,vita-lea atau herb-lax. Jangan malu-malu, untuk orang yang tersayang !!!!


NAK ORANG TUA ANDA SIHAT ? >> KLIK SINI

NAK LEBIH JIMAT ? >> KLIK SINI

NAK BUAT DUIT KAT RUMAH ? >> KLIK SINI


013-3612717
ainulfadzilah@gmail.com

Comments

Popular posts from this blog

Suami Suka Berdengkur ? WAJIB Baca Ini Kalau Sayang Suami

Tidur Lambat Punca Hati Cepat Rosak

Tanda-tanda awal kanser payudara