Vita-lea Promo Habis di HQ Shaklee

Hebat sungguh penangan Vitalea lepas raya cina ni, buka je HQ semua orang berebut nak dapatkan vitalea ni. Apa nak buat kat HQ dah habis di borong oleh orang yang awal. So saya tadi dari Kuala Kangsar nak ke kampung halaman Shah Alam sepatutnha singgah ipoh dulu, baru boleh dapat stok vitalea yang banyak.


shaklee laku gila


Paling menarik juga selain dari Vitalea, banyak lagi produk yang selalu habis di HQ , kalau tengok dalam gambar, memang akan selalu update, biasalah inilah keistimewaan produk Shaklee, cepat habis !!!!

Apapun, stok online masih ada lagi, dan paling penting, kedai buka 24 jam dengan sistem online, sampai anak cucu Rumah Mesra Ceria closinh hingga ke titisan terakhir. Alhamdulillah. 

Apapun , masih boleh order online lagi, lebih tenang , tapi kena sabar sikit menunggu abang GDEX .

Comments

Popular posts from this blog

Suami Suka Berdengkur ? WAJIB Baca Ini Kalau Sayang Suami

Tanda-tanda awal kanser payudara

Tidur Lambat Punca Hati Cepat Rosak