Dingin Seks Sebab Isteri Gemuk

Malam tadi malam jumaat, ambil peluang bersama pasangan masing masing ke ? Atau ada yang sibuk melayan teori konspirasi mh370, atau sedang layan buat blog macam saya ini. Oklah, ada isu ini pulak, semua mungkin nak minta tips pasal dingin seks ini. Adakah sebab Isteri anda dah GEMUK ? Hooo, sukarlah pulak nak jawab ini. Tapi takda masalah punya, apapun, peranan suami isteri penting untuk mengembalikan keintiman seks anda !!!


isteri gemuk


Senaman bersama-sama

Apapun sebelum saya menyarankan anda untuk mengambil beberapa suplemen, saya nak tekankan di sini, bahawa, paling penting sekali dalam menangani isu begini ialah dengan membuat aktiviti bersama-sama. Hoo best woo, yang penting aktiviti sihat, dan selalulah pergi jogging sama-sama, panjat bukit, kejar biawak, dan macam-macam lagi. Ambil masa bersama sama makan angin, dan kalau boleh, mesti keluar peluh. Takkan isteri je gemuk, suami pun kena ambil inisiatif untuk turunkan berat badan, lagilah kalau perut boroi !!!

Makan BUAH !!!

Sebenarnya yang ni untuk kita kembali kepada diet yang bagus, sebab kalau ambil supplement makan tak jaga pun sukar juga bro. Oklah, bagus juga kena tahu, makan sayur dan buah-buahan. Admin kat sini pun bukanlah orang yang rajin makan sayur, tapi saja nak ingat-mengingat sesama kita.

Minum CINCH SHAKE, bukan ESP

Mentang mentang kau ada promo ESP, semua nak suruh kurus minum ESP, dan sebagainya. Tapi paling cun ialah ambil Cinch Shake, memang direka khas untuk melindungi otot anda, supaya tak lemah dari penyusutan jisim otot, otot lah penting, bina otot lebih penting , metabolisme penting untuk membakar lemak lebih efisien dari ambil suplemen yang bakar lemak. Kalau tak tahu sangat cara nak bancuh, itu tak susah, refer je resepi yang ada kat channel Ainul Mustafa HD !!!!

Seks Selepas Bersalin

Oh ye tertinggal satu ni pulak, kalau nak tips lebih pasal ni, bolehlah refer entry yang wife saya tulis sebelum ni, bagus juga, anda nak rasa kesan Alfalfa lepas bersalin, tak kiralah, apapun, boleh cuba, memang superb fantastik punya !!!

Jangan Putus Asa

Akhir kata dari saya, jangan putus asa, teruskan aktiviti sihat, tetapkan matlamat anda, hooo tips terbaik dari Arab Saudi sana. Oklah, jom kita sihat dan cergas !!!

Comments

Popular posts from this blog

Suami Suka Berdengkur ? WAJIB Baca Ini Kalau Sayang Suami

Tidur Lambat Punca Hati Cepat Rosak

Senggugut Teruk Rupanya Ada Ketumbuhan Rahim