ESP Shaklee Tak Banyakkan Susu Ibu ?

Dah kecoh satu opis pasal ESP ni tak banyakkan susu. Banyak SID claim konon minum ESP banyakkan susu. Dah la laburkan RM150 susu tak banyak pon.. Ada tu makin sikit pulak....Jom kita tengok kenapa minum ESP tak jadi jugak banyak susunya.


tips banyakkan susu badan


Kenapa Susu Tak Banyak Lepas Minum ESP ??

  1. Kekerapan pump - Mana la tak banyak susu kalau tak pump atau direct feeding. Tahu tak korang sehari kita kena pump atau direct feeding 4jam sekali. Cuba check ada tak pump setiap 4 jam sehari?? kalau takde jangan dok gedik nak komplen susu tak banyak.

  2. Minum air 3-4liter sehari -Cuba check sehari minum air berapa liter? Ramai org bila tanya mesti cakap dah minum air banyak.. Banyak tu berapa liter? 2 gelas pun banyak kan...

  3. Zikir - Sebagai org islam, kita kena percaya pada rezeki ALLAH. Jangan lupa zikir Ya Wahab, Ya Karim.. Doa untuk ibu menyusu. KLIK SINI

  4. Positif - Kena sentiasa positif. yakin dengan rezeki Allah. Yakin susu kita cukup untuk anak kita. Jangan compare dgn org lain

Dapatkan Konsultansi PERCUMA

Untuk nak dapatkan special tips dari kami, apa kata order satu tin ESP dari kami, terus hubungi kami di bawah, ataupun kalau malu boleh sahaja klik link dibawah untuk order secara online. Jangan biarkan suami anda merana melihat anda !!!!


NAK BANYAKKAN SUSU BADAN ? >> KLIK SINI


013-3612717
ainulfadzilah@gmail.com

Comments

Popular posts from this blog

Suami Suka Berdengkur ? WAJIB Baca Ini Kalau Sayang Suami

Tanda-tanda awal kanser payudara

Tidur Lambat Punca Hati Cepat Rosak