Herbal Blend Habis Lagi ?

hahahah, tadi baru je dapat berita dari SHAKLEE, katanya, hooo, herbal blend ada, hooo, tak ingat punya borong orang yang datang awal, tadi baca lagi geng SHAKLEE iReach dan beli banyak, hooo, itu pulak tengok pada Haji Roslan pun bagus juga, dia pun borong banyak, lepas tu, paling best, petang kami nak beli, tengok orang dah upload gambar, Herbal Blend habis kembali di HQ shaklee, hooo, menarik sungguh stok shaklee, baru umum, semua orang berebut nak ambil STOK !!!!


shaklee laku gile


Pengalaman Menggunakan Herbal Blend

Hooo, inilah dikatakan cream terbaik, kalau dulu guna cream lain, ada yang panas, dan ada juga yang menyakitkan. Masa kami jalan jalan melaka, nampaknya herbal blend ni salah satu tools wajib bagi seorang taveler,kalau ada luka ringan, boleh sapu dengan herbal blend. Itu belum lagi wife kata dia selalu sapu herbal blend kat kaki bawah dia, oklah, nampak ada improvement kat bahagian tapak kaki. Anak saya pulak kadang kadang gatal, jadi sapukan herbal blend pada tempat yang gatal. Hoooo, memang terbaik !!!! Jangan lupa baca pengalaman orang lain juga, ramai yang cari cream power ni, termasuklah kat group Shah Alam Residents !!!!

COD Area Shah Alam

Jom dapatkan produk shaklee terbaik, hubungi kami sekarang atau klik gambar dibawah untuk membuat pesanan secara online terus dari Shaklee Malaysia.


pengedar shaklee terbaik dalam dunia
013-3612717
ainulfadzilah@gmail.com
https://www.facebook.com/DietDietSihat
http://jalanabadi172784.blogspot.com

Comments

Popular posts from this blog

Suami Suka Berdengkur ? WAJIB Baca Ini Kalau Sayang Suami

Tidur Lambat Punca Hati Cepat Rosak

Senggugut Teruk Rupanya Ada Ketumbuhan Rahim