Kelebihan Shaklee Pada Hari Sabtu

HBanyak kelebihan sebenarnya kalau kita datang Shaklee HQ pada hari sabtu. Bila anda tengok beberapa gambar di bawah, anda akan merasakan yang Shaklee memang HOT, sampai member UTM pun menyenaraikan Shaklee sebagai hot topik selepas hanes suraya, dan anwar . Hahhaha apapun antara ulasan penting aku bila datang hari sabtu ialah.


best suplemen di malaysia

1. Skil Pemanduan Kereta Yang Mantap

Masa ni kita akan berlatih memandu dengan mantap sebab ramai yang parking , jadi di sini skil mencari parking amat penting, dan teknik pemanduan akan dipertingkatkan lagi lagi kalau ada selekoh tajam, atau terpaksa membuat pusingan U memecut untuk mengejar parking yang kosong. Kita boleh mengukur kehebatan kita sambil mengunyah chewable C yang sekarang ini masih takda stok di HQ 

2. Berkenalan Dengan SID 

Bila dah ramai ni, memang mudah nak berkenalan dengan para SID lain yang tentu sekali ada yang bawak anak dan suami dan isteri . Tak juga yang bawa mak ayah mereka sekali datang HQ . Bagi yang bujang bolehlah cari jodoh kat HQ ni, tapi jarang nampak yang belum kahwin lagi.

3. Update BLOG

Sementara nak tunggu kaunter memanggil kita, masanilah paling sesuai nak updatr blog, lagi lagi blog yang kian usang, apapun inilah blog kesukaan ramai yang banyak info menarik lagi lagi kecantikan wanita .

Hooo memang terbaiklah , ni ramai gile SID tak kenal duduk kat meja ni, hooo beli ESP PROMO, GILO BONAR NI. OKLAH SELAMAT MENJAMU ESP !!!!

Comments

Popular posts from this blog

Suami Suka Berdengkur ? WAJIB Baca Ini Kalau Sayang Suami

Tanda-tanda awal kanser payudara

Tidur Lambat Punca Hati Cepat Rosak