Konspirasi ESP : SUSU BADAN BANYAK ?

Gua kalini cuba menulis dengan gaya konspirasi ala ala gaya kehilangab pesawat. Tapi kali ni gua saja nak buat ulangkaji konspirasi ESP , betulke ESP bagi susu badan banyak ? Atau tetiba susu banyak, takyah minum pun takpa. Untuk membongkarkan rahsia konspirasi ESP , mari kita lihat satu persatu mitos susu badan banyak ni



1. Demand And Supply

Hahahha mana minum ESP , lepas tu tak bagi anak susu badan, kono ingat tuh, konsep paling penting ialah kalau takda demand takda supply, jadi demand tubpenting, hooo memang senang kan ? 

2. Power Pumping

Penting bagi ibu yang kerja jauh dari anak, atau memang dekat dari anak. Teknik power pumping ni adalah teknik terbaik nak bagi susu badan produktif dan lebih banyak boleh buat stok EBM, penting sekali untuk ibu yang sibuk bekerja, ambil masa untuk buat power pumping.

3. Stress dan Kepenatan

Hooo aku nampak dah dulu wife aku stress, memang boleh penatlah, aku dah pening, hooo memang susu kurang, dan macam macam lagi, cubalah macam macam minuman , termasuk air longan , soya, dan macam macam lagi.

4. Apa kejadah minum ESP ?

HOOO tak boleh dielakan zaman penuh pancaroba, makanan tak berkhasiat dan unsur unsur chemical, badan cepat letih tak bermaya, ESP boleh membantu meningkatkan tenaga dan kecergasan kepada para ibu. Dengab teknik dan doa yang betul, bila badan dan dah befungsi , baru efisien penghasilan susu ibu, bukan minum ESP, susu terus banyak. Hahaha. 

Apapun layan lah resepi ESP puan Ainul Mustafa sebelum ni, tentu anda akan mendapat idea, dan cara menghasilkan susu badan yang bagus untuk anak anda !!!


NAK ORDER ESP ? >> KLIK SINI

NAK HARGA SPECIAL ? >> KLIK SINI

NAK BUAT DUIT DARI RUMAH ? >> KLIK SINI


013-3612717
ainulfadzilah@gmail.com

Comments

Popular posts from this blog

Suami Suka Berdengkur ? WAJIB Baca Ini Kalau Sayang Suami

Tanda-tanda awal kanser payudara

Tidur Lambat Punca Hati Cepat Rosak