Susu Banyak Minum ESP Shaklee ?

Salam sejahtera, macam biasa kali ini ialah persoalan betul ke minum esp boleh bagi susu banyak. Ada pula dalam iklan kata sampai breast bengkak, susu memancut mancut dan macam macam lagi kata itu dan ini. Hoo ini semua seperti konspirasi ESP susu banyak. Adakah betul susu boleh banyak ? Kalau mudah seperti itu, minum je, susu banyak, bahaya tanggapan begitu.


tips susu banyak


Perkara Asas : Supply on Demand

Wife saya selalu cakap benda ni, konsep yang perlu difahami oleh para ibu ialah supply on demand. Kalau tak bagi susu badan kat budak, nanti tak lah keluar susunya. Tapi sayang sekarang ni mak sekarang sibuk bila kat luar , bagi susu formula, itu yang macam mana nak keluar susu badannya. Kena sabar, dan selalu pam susu buat stok kalai ada masa,tak kisahlah anda kerja atau kerja kat rumah macam Ainul sekarang.

Kenapa Boleh Susu DROP ?

Antara penyebab susu drop ialah satu je, badan STRESS, PENAT. Tahulah kan zaman sekarang boleh stress disebabkan permakanan, gaya hidup, kena saiko kat tempat kerja, orang sekeliling buat pasal, dan paling teruk bila a mak atau mak mertua tak support kita nak bagi susu badan yang sempurna untuk anak kita. Bukan ke dalam Al Quran cakap bagi susu badan sehingga umurnya 2 tahun. Hoo tentu ada sebab. Bukan sahaja sahaja tuh. Jadi senang cerita, stress dan kurang bertenaga ialah faktor badan seseorang ibu yang cun kurang produktif. Ini sendiri pengalaman Ainul masa dia susukan Arreessa, ada satu masa dia sangat stress dan nampak susu badan berkurang dan kurang kualiti.

Wajib ke minum ESP ?

tak wajib pun , kalau korang betul betul jaga makan dan pastikan korang kurang stress dan jaga semua dan amalkan teknik penyusuan yang betul. Tapi minum ESP pun kena fahamkan cara caranya. Alhamdulillah , produktiviti susu tu meningkat. Dengar orang lain cerita, minum ESP bagi badan bertenaga , sebab balik kerja badan dah lembik, jadi dengan khasiat branch chain acid amino ni dapat membantu meningkatkan kecerdasan badan. Heheh kalau tak caya, tanya jihapimpom yang bagi si hairuz minum ESP, rasa lain, badan sedap. Itu belum tanya Iffah lagi, dia lagi banyak tips minum ESP untuk malam jumaat. Jadi bila badan bertenaga, insyaallah susu badan akan lebih banyak.

Betul ke SUSU banyak kalau minum ESP ? 

Jawapan dia ialah bergantung kepada cara kita , macam mana kita handle badan kita. Penjagaan badan tu penting, gaya hidup, permakanan. Dari pengalaman ramai ibu di luar sana, ESP bagi badan bertenaga, kurang tekanan dan barulah susu badan boleh banyak, insyaallah.

Jom Order ESP Shaklee

Jika berminat nak mencuba, hubungi kami sekarang nombor telefon dan email ada dibawah, jangan malu-malu segan, kalau segan, klik sahaja gambar di bawah untuk order online melalui shaklee


NAK SUSU BADAN BANYAK ? >> KLIK SINI

NAK MUKA CANTIK BERSERI-SERI ? >> KLIK SINI

NAK HARGA SPECIAL ? >> KLIK SINI

NAK BUAT DUIT DENGAN ESP ? >> KLIK  SINI


013-3612717
ainulfadzilah@gmail.com

Comments

Popular posts from this blog

Suami Suka Berdengkur ? WAJIB Baca Ini Kalau Sayang Suami

Tidur Lambat Punca Hati Cepat Rosak

Senggugut Teruk Rupanya Ada Ketumbuhan Rahim