150 Ringgit Terbukti Berbaloi Untuk Satu Tin ESP Shaklee

Hahhaa, yang ni sebenarnya tajuk untuk cover entry yang dah lama tak buat, selepas ajar bebudak suruh update, last last sifu yang tak update, hadoi, takpa, masa untuk cover balik apa yang tertinggal, so untuk itu saya berikan satu tajuk yang simple, tapi lagi pedas dan power. hooo, 150 ringgit berbaloi baloi untuk satu tin ESP Shaklee, korang tahu kenapa ? jom baca ulasan di bawah.




Pernah Baca 10 Soalan Panas ESP Shaklee ?

Hahaha, kalau korang pernah baca, tentu korang tahu, ESP Shaklee bukan semata mata soya yang orang kata tak bagus tuh. Ada banyak versi 10 soalan panas lazim kazim dan sebagainya. Paling menarik ialah korang kena baca tulisan awek Fahmy , hehhe, kalau aku cut and paste pun tak guna, baik korang baca, memang menarik, dan tentu sekali korang akan beli ESP dengan tauke CelikVitamin. Kalau korang tak suka jawapan Adila Manaf, korang baca pulak tulisan Maznifaeza Mustafa, eh bunyi macam Ainul Mustafa pun ada, isteri kepada Najamudin Suarez Bekam, baru tahu macam mana gila nye ESP Shaklee. Itu belum lagi entry dari blogger terkenal Irene Marcelo, Faiz Saaid (eh aku pun nak terkenal jap), dan ramai lagi pengedar Shaklee yang lain, semua mahu jual ESP !!!

Cikgu Nurul Pun Bersemangat Nak Share Resepi ESP !!!

Hahaha, tahu tak, kalau takda ESP Shaklee, ni, bukannya bancuh dengan air suam je, ramai dah olah jadi kreatif mengalahkan cef wan, buat resepi pelbagai. Tapi yang aku tahu video mami Hadha antara paling hot dan paling SEO, lepas tu video takda kepala puan Ainul Mustafa, lepas tu ada resepi ESP strawberry dan pisang. Hooo, lepas tu macam macam video ESP resepi ada, sampai Cikgu Nurul pun ada video ESP dan performance drinks bagi lagi tenaga. Hooo, jadinya, ESP Shaklee ini bagi kita kreatif, buat suri rumah, atau WAHM buat sesuatu yang unik dan menarik, takdalah bosan asyik bancuh dengan air masak je. Aku pulak masih tak siap siap lagi resepi ESP campur CINCH dan roti canai.




Kurus Minum CINCH Bagus, ESP boleh tak ?

Bila aku nak cerita pasal nak kurus ini, bagus lagi ambil Cinch Shake, sebab memang Shaklee dan design benda tuh untuk kuruskan badan, setelah buat kajian pada para atlet. Tapi nak kata apa, ESP pun berkesan nak kurus kalau kena dengan cara dan gayanya. ESP kalau nak kurus, ada teknik dan jadual makan yang perlu diikutti, belum lagi aku nak cerita tips motivasi nak kurus Ayu Othman, cucu di Saudi Arabia sana. Memang berbaloi, kalau kena dengan cara dan gayanya. Sebab itu, ESP ini ramai beli, apa pun boleh, semua dia boleh pukul, bagi susu banyak, kurus,kulit cantik dan macam-macam lagi. Perempuan memang suka bab kecantikan, termasuk lelaki metroseksual.

Oh Abang Sayang Lebih Bila Tengok Payu Dara Isteri

Oh tidak, naja, AK , dan din memang suka topik ni, bila aku cerita pasal testimoni Anjalkan payudara shaklee ini,. Hooo, itu tak masuk lagi amalan berblogging 40 hari, tapi bak kata ramai suami perasan benda ini, kulit gebu, hoo, senang malas mahu cerita kasi refer itu testimonial sebelum ini. Jadi para suami kena beli satu, bukan untuk isteri malah untuk suami, jangan sampai nak pancing ikan time malam jumaat pula, jadi, sama sama boleh minum, amalkan, insyaallah berkesan dan merapatkan lagi hubungan cinta suami isteri. bak kata master din, sayang happy, abang pun happy

RM 150 Memang Berbaloi

Hahah, bajet macam kontest ireach Master Z pulak, tapi itulah, kalau nak harga murah lagi dari RM 150, join ahli lagi senang, tak perlu susah susah, nak join bawah siapa pun boleh, itu pilihan anda, tapi kalau tak sambar ESP Shaklee, memang rugi, oh rugi, jadi, sebelum duit poket kering pergi beli benda lain yang tak berfaedah, baik korang beli satu tin ESP . Macam aku cakap tadi, nak murah jadi ahli, hahaha, baru best !!!


NAK KEMESRAAN TERJALIN SUAMI ISTERI ? >> KLIK SINI

NAK BADAN MANTAP ? >>  KLIK SINI

NAK HARGA MURAH DARI BIASA ? >> KLIK SINI

NAK DUDUK RUMAH DENGAN BINI BUAT  ANAK , EH BUAT DUIT ? >> KLIK SINI


013-3612717
ainulfadzilah@gmail.com

Comments

Popular posts from this blog

Suami Suka Berdengkur ? WAJIB Baca Ini Kalau Sayang Suami

Tanda-tanda awal kanser payudara

Tidur Lambat Punca Hati Cepat Rosak