Kejutan Budaya Shaklee Indonesia MBAK SUPER

Alhamdulillah, semalam saya dan keluarga supermom sempat ke kantor shaklee indonesia di Menara Citicon Slipi Jakarta, Indonesia. Tapi tak sangka berlaku sedikit kejutan budaya, bila terus sahaja mewakilkan diri untuk menjadi MC adhoc yang paling sempoi dalam sejarah Supermom. Hoo macam pesta pun ada. Banyak benda yang saya belajar di sini.


bikin uang

Mbak vs Bapak

Hahaha masa saya jadi MC dengab penuh energetic dan semangat sekali, boleh pulak saya tersilap cakap, dijemput MBAK PETER, hooo habis gelak satu dewan, itulah kenangan yang tak boleh dilupakan, mbak kamarul dan banyak silap dah. Hadoi, tapi sekarang nih kenalah fahamkan apa yang patut dan bahasa yang betul. Apapun ini pertama kali jadi MC di Jakarta.

Buka MULUT

Paling penting ialah buka mulut, jangan malu jangan segan. Azmia dan Huzair berjaya dapat anak di jogja, Najihah jugak rajin bagi kad untuk menjemput mereka jadi anak Shaklee. Tak masuk takpa, janganlah duduk diam, bukalah mulut.

BONUS BESAR !!!

hooo bonus besar bonus besar, itulah yang didapati jika join jadi member Shaklee indonesia. Memang untung , bonus INFINITI untuk Master sehingga Presidential Master. Hooo jom jadi leader di Indonesia mari mari.

Post a Comment

0 Comments