Masih Relevan Order di HQ ?

Hooo memang style orang lama suka order, tak suka online online ni, jadi sebenarnya pilihan ditangan anda, anda suka online atau suka datang HQ . So aku rasa ada kelebihan dan kekurangan bila kita order kat HQ ni. Huhuhu


pengedar shaklee shah alam


Order di HQ lebih cepat dapat barang, tak perlu nak guna kredit kad dan macam macam lagi. Terus tahu barang apa yang takda dan terus sahaja bileh cod ke customer jika mereka perlu cepat. Tapi macam biasalah boleh jumpa gadis kaunter dan beramah mesra . So sometimes old skol minded memang best.

Comments

Popular posts from this blog

Suami Suka Berdengkur ? WAJIB Baca Ini Kalau Sayang Suami

Tanda-tanda awal kanser payudara

Tidur Lambat Punca Hati Cepat Rosak