Tak Lepas Saringan Kesihatan, Tak Pergi Haji Tahun Ini

Selamat sejahtera dan salam jumaat semua. Apa khabar saudara dan saudari. Alhamdulillah hari ini kami kr jogja untuk trip lawatan, sambil belajar dan membawa hasil kajian . Sambil juga kami pergi ke HQ Shaklee di Jakarta. Sempat juga dengar radio, baru aku dengar cerita pasal bakal haji tahun ini. Hooo, sekarang pun banyak kerja kerja pembangunan di sana, jadi saringan perlu dilakukan dan bakal haji perlulah sihat, kalau tidak tak dapat nak ikut trip haji tahun ini.


masalah kesihatan ibadat haji

Masalah Yang Selalu Ada

Selalu masalah batuk dan selsema, yang tu yang biasa, disebabkan suasana yang berdebu bak kata Noor Azmiah. Tapi selalu yang pergi pun kebanyakan orang tua yang ada masalah kesihatan. Sekarang pun budak budak muda pun ada masalah kesihatan, payah jugak. Ada juga yang ada masalah kencing manis, sampai pengsan, gula dalam darah terlalu tinggi.

Jaga Kesihatan Sekarang

Buat yang membaca artikel ini, jom kita jaga kesihatan dari sekarang, amalkan makanan yang sihat, banyak makan buah, sayuran. Hehehe saya selalu pedan suruh aktif, tapi saya pun ada malas sikit. Hooo penting wooo, jadi paling penting jaga kesihatan, dan pastikan anda dapatkan nasihat doktor jika ada masalah

Lebih Sihat Dengan Suplemen Shaklee

Alhamdulillah, shaklee terbukti memberi kesan yang terbaik dan dapat membantu meningkatkan kualiti kesihatan bagi yang selalu mengamalkannya. Alhamdulillah, ramai yang dah dapat manfaat dari suplemen tambahan ini. Jadi berikan badan yang terbaik dengan produk Shaklee.

Post a Comment

0 Comments