Boleh Berdiri Lama, Walaupun Tidur Lambat, Penat Buat Video Untuk Supermom IDOL

Sebenarnya masa nak buat program SUPERMOM Idol haritu, saya sebenarnya takut kalau saya tak larat nak berdiri lama, atau nak mengacarakan sesuatu program besar, suatu konsert motivasi yang julung kali diadakan oleh geng geng supermom sister, hooo, memang gile jadinya kalau tak prepare dari segi jasmini, rohani, mentaliti dan provokasi dari geng geng yang tak berapa gemar dengan aktiviti Supermom


kelas leadership


Masih Mampu Memandu Walaupun Pagi Edit Video

Memang saya nasib baik boleh memandu dengan baik, walaupun malam itu, dan pagi itu yang edit video, paling last sekali edit video mami Hadhatina. Jadi memang terasa penat, dan petang dan malam, perlu standby dan membuat persiapan untuk konsert supermom idol.Jadi rasanya malam itu makan lambat, dan kepenatan terserlah. Adui, takpalah, berusaha kuat untuk menjayakan program ini.

Kesan OSTEMATRIX !!!

Memang saya terasa kesan ostematrix, memang terbaik, bila makan dan tak makan, saya jujurlah sikit, memang terasa beza bila dah makan tuh, pagi tu kaki tak cramp sebab kepenatan, walaupun ada selsema sikit, tapi oklah, terus semangat nak handle konsert supermom idol. Bolehlah tembak buat video, sambil ambil gambar, berjalan -jalan dengan crowd. Bila konsert dah selesai, malam itu lupa nak ambil, tengok terus kaki kejang, sebab tambah lagi minum air malas. Memang terasa kekurangan Kalsium.
Amalkan Secara Konsisten

Saya secara jujurnya, nak ajak semua kita, yang SID, yang guna, kita guna vitamin Shaklee secara konsisten, bak kata semua SID, Shaklee bukan produk biasa-biasa, bukan semua orang boleh menjual, dan bukannya boleh dijual-jual sesuka hati. Berjaya dalam Shaklee bukan dengan menjual, tapi dengan SHARING DARI HATI.


NAK BERDIRI LAMA TANPA LETIH ? >> KLIK SINI

NAK JOIN SUPERMOM IDOL ? >> KLIK SINI

NAK BUAT DUIT DARI RUMAH ? >> KLIK SINI


013-3612717
ainulfadzilah@gmail.com

Post a Comment

0 Comments