Cara Buat Susu Memancut Banyak

Kalau baca dalam blog lain, semua orang tulis benda nih, memang gila woo, satu bacaan testimoni, katanya susu memancut-mancut, sampai tak sempat tadah. Hooo, macam tak percaya pun ada kalau korang baca. Tapi betul ke sebenarnya benda nih terjadi ? Betul ke kalau ambil produk Shaklee nih, boleh bikin susu ibu terpancut-pancut keluar ? Jom baca dulu, sebelum nak rumuskan cara dia 


ibu banyak susu


Cerita Tentang Minum ESP

Hahah, betul ke nih, oklah, kalau ikutkan sebenarnya, kalau nak bagus, kita kenalah buat perkara basic, seperti dalam artikel aku yang lepas nih, korang kena faham beberapa konsep penting, kalau rasa nak buat muzium susu kat rumah.

  1. Supply and Demand - Kena rajin, kalau baby kita tak breastfeed, itu sebab susu berkurang, kalau nak bagus, tapi masa itu baby takda, kenalah buatkan tips terbaik iaitu power pumping, memang ada harapan susu nak banyak
  2. Stress, Stress, Stress - Benda paling sakit dalam jiwa seorang ibu, kena faham-fahamlah, sebab stress ni pun ibu-ibu jadi tak produktif, macam mana nak bikin susu banyak. Jadi, kena kawal stress ni, jangan sampai melarat, menurukan kualiti susu ibu
  3. Tak wajib pun minum ESP - ada produk lain pun yang bagus, nanti korang baca kat bawah nih, tapi kalau dapat ESP tuh, memang super bestlah, sebab macam-macam khasiat ada untuk minum ESP nih, hehee. Yang ni boleh baca kat bawah nih le khasiat ESP shaklee.

Set Menyusu Shaklee Yang Terbaik

Hahaha, kalau tengok dalam gambar di bawah nih, memang senang je, korang pun faham, cara shaklee memberikan tenaga kepada ibu untuk memberikan yang terbaik untuk anak dia. Susu banyak atau berkualiti, yang ikutlah, ada yang banyak, ada yang sikit tapi pekat. Hooo, apapun set menyusu shaklee nih dah terbukti, ramai yang dapat khasiat daripadanya. Wife pun set pertama yang dibelinya ialah set breastfeed ni dari Lyna Noh, sebelum join Hadhatina buat business shaklee yang best !!!

Peranan Suami Yang Hensem Lagi Kacak

hahaha, apapun, kalau suami anda hensem macam Remy Ishak, tapi tak faham konsep penyusuan pun tak guna. nih apa bikin lah, kalau tak reit nak jaga para isteri. So , paling penting dalam konsep nak tingkat susu ibu ialah sokongan moral SUAMI !!! Kena fahamlah, ikutlah isteri pergi kursus, konsultan, belikan breastpump yang terbaik dan macam macam lagilah. Yang ni nak best boleh baca cerita aku dulu kat sini.

Pengedar Sah Shaklee Area Shah Alam Seksyen 8

Hahhaa, kalau ada masalah, nak COD, area shah alam nih, boleh terus hubungi wife saya nih, puan Ainul Mustafa, senang je, dia pun ok, sebab lagipun saya akan drive dengan kereta Civic bawak dia ke tempat anda. Oklah, atau nak datang rumah ambil stok  dari kami,


NAK SUSU BADAN FREE ? >> KLIK SINI

NAK HARGA LEBIH MURAH ? >> KLIK SINI


013-3612717
ainulfadzilah@gmail.com

Comments

  1. Sokong tang sokongan suami tu. Memang sgt la super duper penting. Memana suami yg tak reti reti psl BF tu tolong la rajin2 cari ilmu ya. Untung tau. Anak sihat, duit pun jimat ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya pun senang hati, duit tak banyak keluar, nak jalan jalan pun senang hehehe

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Suami Suka Berdengkur ? WAJIB Baca Ini Kalau Sayang Suami

Tidur Lambat Punca Hati Cepat Rosak

Tanda-tanda awal kanser payudara