Harga ESP Shaklee Yang Ramai Orang Kecoh

Alhamdulillah, semalam saya baru pulang dari kelas Kembara ASB Episod 2, jadi hari ini terus bersemangat nak update blog dengan bersungguh-sungguh, jadi untuk hari ini, saya nak bercerita tentang perkara di bawah.

  1. Kenapa Shaklee Strict Dengan Harga Sekarang
  2. Berbaloike beli ESP Shaklee dengan harga RM 150

pengedar esp shaklee shah alam


Kenapa Shaklee Strict Dengan Harga Sekarang ?

Sekarang isu menjadi perbualan hangat, mahupun yang buat beribu-ribu sales, dan juga yang buat sales berciput-ciput, dan yang tak buat sales pun sibuk menyibuk nak tahu pasal harga ESP Shaklee yang terbukti hot di pasaran. Jadi saya tak mahu ulas lanjut lagi, jadi semua orang tahukan sebab apa ? Senang jelah, kalau anda peniaga barang atau memang anda Shaklee Independent Distributor atau nama jawanya SID, pastu tahu kenapa. 

1. Bersaing Secara Sihat

Sebenarnya bila dah banyak sangat orang jual Shaklee, Shaklee mesti sampai satu masa, perlu jaga semua SID, dan mengetatkan peraturan amatlah penting, supaya kita semua dapat bersaing dengan cara yang sihat, lebih kreatif, dan lebih bertanggungjawab. 

2. Shaklee Boleh Bankrap

Inilah yang dirisaukan oleh semua orang, jika kita tidak bersaing dengan sihat, sebenarnya business ini boleh terus lingkup, sebab hanya seorang sahaja yang mengambil peluang untuk menjual produk. Lama kelamaan, orang yang tak sanggup nak perang harga, boleh jadi bosan, dan di sini, ramainya SID yang makin lama, makin cabut lari, dan makin itu jugalah sales boleh merudum.

3. Bertanggung Jawab

HHahaha, memang ada kes yang beli dengan orang lain, dan seterusnya semasa konsultasi beli tanya orang lain. Di sini, kita perlulah jadi SID yang betul betul berilmu dan bertanggung jawab. Shaklee bukan sekadar menjual produk, tetapi memahami filosofi Dr Forrest C. Shaklee, iaitu berkongsi kebaikan, dan di situlah rahsia bagaimana Roger Barnet memuji dua super upline saya Master Cery dan Master Norita.

Berbaloi Tak RM 150 Untuk Satu Tin ESP Shaklee ?

Alhamdulillah, sebenarnya ramai yang dah dapat manfaat dari satu tin ESP Shaklee yang bernilai RM 150. Memang kalau nak diikutkan, macam-macam testimonial anda diluar sana boleh cari. Carilah macam-macam kategori, dari yang cantik, susu banyak dan macam -macam lagi. Tapi ada dua testimoni yang paling hangat di perkatakan dalam blog ini, rugi rugi kalau tak ambil peluang merasai ESP Shaklee

1. Badan Bertenaga

hahahah, tak kisahlah yang ambil itu perempuan atau lelaki, memang korang semua akan dapat rasakan perbezaaan ambil ESP dan tak ambil ESP Shaklee. Jadi buat yang husband yang rasanya penat sangat nak melayan malam jumaat, memang disyorkan ambil ESP . Selain membina otot, menguruskan badan, ESP Shaklee juga boleh mencantikkan kulit !!!

2. Testimonial Payu Dara Anjal

Yang ni kaum perempuan mesti nak, jangan kata tak suka pula, mesti lagi seronok, nak buah dada yang menawan, sampai suami tak jadi keluar tengok EPL atau liga super dekat mamak. Jadi, ESP Shaklee memang bagi kualiti kornag bersama, bagi lagi romantik, itu belum tambah lagi vitamin lain macam COQ Health , Alfalfa dan Vitamin E. Jadi kalau benar sayang suami, ambil tindakan segera !!!

Jadi sebelum korang menyesal, saya nasihatkan anda sambar satu tin sekarang, dapatkan konsultasi SEGERA !!! Hangatkan kebahagian rumah tangga ANDA !!!


NAK BADAN CANTIK MENAWAN ? >> KLIK SINI

NAK SIHAT BERTENAGA ? >> KLIK SINI

NAK HARGA LEBIH SPECIAL ? >> KLIK SINI

NAK BUAT DUIT KAT RUMAH ? >> KLIK SINI


013-3612717
ainulfadzilah@gmail.com

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Suami Suka Berdengkur ? WAJIB Baca Ini Kalau Sayang Suami

Tidur Lambat Punca Hati Cepat Rosak

Tanda-tanda awal kanser payudara