Rahsia Budak Berselera Makan Dengan Meal Shakes Shaklee

Hooo sebenarnya ramai dah tahu pasal bebudak yang takda selera makan ni. Tapi dengan adanya Mealshake dari Shaklee, Alhamdulillah, ramai bebudak terutama anak anak kecil kita yang berselera nak makan setelah mengambil mealshake. Oklah, banyak perkara yang mesti anda tahu tentang Meal Shake ini.


rahsia budak berselera makan


Kebaikan Meal Shakes Untuk Kanak-Kanak


  1. Meal Shakes mengandungi pelbagai zat vitamin yang bagus untuk kita, sumber vitamin yang lengkap untuk menambahbaik kesihatan kita.

  2. Apapun jangan salah faham dengan fungsi vitamin Shaklee untuk menggemukkan badan. Produk Shaklee tidak menggemukkan, cumanya ialah menambahlan berat badan, bukan MENGGEMUKKAN. Kalau gemuk dah masuk dalam katevori kurang sihat.

  3. Walaupun Meal Shakes bagusjangan lupa ajar anak anda makan makanan yang berkhasiat yang lain, terutama makan sayur dan buah.  Ini penting supaya mereka mendapat zat yang utama selain dari mendapat khasiat dari makanan tambahan.

  4. Budak budak sekarang yang terdedah dengan toksin dan makanan ringan perlu mengambil makanan tambahan seperti meal shake, barulah dapat mengisi kekurangan zat yang berlaku disebabkan oleh makanan ringan, jajan, gula gula, dan macam macam lagi.

COD Area Shah Alam

Jangan lupa hadiahkan meal shakes shaklee untuk anda, memang sedap kalau kena dengan cara bancuhnya. Kalau malu nak order, klik sahaja gambar di bawah, order online senang. Ok, selamat minum meal shakes


NAK ANAK ANDA KUAT MAKAN ? >> KLIK SINI

NAK ANAK ANDA SIHAT ? >> KLIK SINI

NAK DAPATKAN REBAT TUNAI ? >> KLIK SINI

NAK BUAT DUIT DARI RUMAH ? >> KLIK SINI


013-3612717
ainulfadzilah@gmail.com

Post a Comment

0 Comments