Bolehkah Minum Cinch Expired 2 Bulan ?

Hehhee, ini satu soalan panas, memanglah Cinch ini popular kalau nak minum pun. Tapi tulah, cubalah bajet bajet tengok kalau dah expired tuh, mungkin dah lama beli, tapi tak minum minum, atau saudara mara dia yang jual Shaklee juga bagi stok lama. Hmm, boleh ke nak minum kalau dah expired ni ?


produk shaklee expired


Pengalaman Ainul Makan Vitalea Expired 

Ainul merangkap awek saya tuh sebab HB rendah masa mengandungkan  Ariana Maryam, dia nak ambil Vitalea, bajet nak naikkan HB, tapi rasanya dia kata tak rasa apa apa perubahan, sekali tengok, hahaha, dah lama EXPIRED !!! Itulah kenalah jaga jaga sikit. 

Boleh Tak Minum Cinch Expired ni ?

Hahaha, kalau saya tak larang pun anda nak minum, tapi kalau sakit buah pinggang tuh, masuk hospital, nasiblah, sebab biasalah, benda dah expired ni bahaya woo. Jangan main main, benda expired ini kita tak tahu, silap silap jadi melarat, bahaya bahaya. Memanglah cinch ni bagus untuk kurus, tapi kalau expired, bertambah gemuk lak nanti.

Vitamin Yang Sekejap Nak Expired ?

Ada beberapa jenis yang cepat expired, biasanya macam Meal Shake dan Vivix, memang rasanya dalam 6 bulan dah expired, jadi kalau dah beli tuh, cepat-cepat habiskan. Lagi lagi Vivix, kenalah habiskan, barulah tahu best Vivix tuh. Ainul masa berpantang pun ambil Vivix, huuu katanya, lega , susu banyak

Harga Cinch Shake Shaklee 

Harganya dalam RM 173, kalau nak best , bolehlah anda klik gambar di bawah, insyaallah, tak expired lagi, dari Shaklee Malaysia !!!

Comments

Popular posts from this blog

Suami Suka Berdengkur ? WAJIB Baca Ini Kalau Sayang Suami

Tidur Lambat Punca Hati Cepat Rosak

Tanda-tanda awal kanser payudara