Majalah ISihat Menyentuh Isu Keletihan

Alhamdulillah, semasa saya berada di Hospital Putrajaya, menantikan saat kelahiran putri kami kedua Ariana Maryam, saya memang tahap kebosanan yang amat sangat. Jadi paling senang nak melayan perasaan ini ialah dengan membeli majalah iSIHAT, biasalah ini info bulan puasa lepas. Ada banyak tips menarik, cuba baca satu satu tuh, ahhaaha.


isu kepenatan



Internet Tahap Siput Cadbury di Putrajaya

Macam biasalah, sebenarnya saya pun kalau boleh nak je bawa laptop, nak buat kerja ke apa ke yang patut, sambil update blog kesihatan ini, tapi itulah pasal, kekuatan Internet di Hospital Putrajaya memang tahap Siput Cadbury, jadi tak boleh buat apa, itu yang beli majalah iSIHAT, dan lama-lama, tidur jelah, sebab dah penat sangat menunggu. Mungkin lepas ini, PM Najib boleh pertimbang cadangan naikkan kelajuan internet kat sini.

Apa Yang Menarik ?

Bulan puasa ini tentu sekali orang nak tahu pasal keletihan nak jual minuman tenaga, khasiat kurma dan macam macam lagi, so , jadinya, bulan ni, memang terbaik kalau korang baca kandungan dalam majalah ini. Apa yang aku baca tentu sekali best antaranya ialah

  1. Cara yang betul nak minum air supaya tak letih
  2. Kenapa seseorang itu badan letih walaupun cukup tidur
  3. Khasiat vitamin B dalam puasa

Mana Nak Cari ?

Yang ni isu bulan lepas, cubalah cari, mana tahu mamak stall tempat korang tu ada lagi simpan, tak pun boleh download versi digital, memang lagi best, rasanya ada dalam buku iSIHAT ni, mudahkan korang nak buat rujukan. Apapun selamat membaca semua, rajin rajin menambah ilmu.

Comments

Popular posts from this blog

Suami Suka Berdengkur ? WAJIB Baca Ini Kalau Sayang Suami

Tidur Lambat Punca Hati Cepat Rosak

Tanda-tanda awal kanser payudara