Nilai Shaklee Dalam Bulan Ramadhan

Alhamdulillah, selesai sudah menghadiri majlis berbuka puasa di Al-Rawsha Kampung Pandan, anjuran Presidential Master Haji Roslan Ghazali,  bersama sama dengan semua keluarga downline , termasuklah juga geng geng jutawan. Sempat juga saya merakam beberapa sharing menarik dari Master Farihah, Master Farah Wahida, dan Master Salwa. Selain itu, perkongsian menarik dari Ustaz Sanusi juga sungguh menarik. Apapun, Haji sungguh cool bila meminta saya merakamkan suatu perkongsian menarik mengenai nilai yang Shaklee berikan dalam bulan Ramadhan yang mulia ini.


penat puasa


Menambah Kualiti Puasa Dengan Produk SHAKLEE

Memang menarik perkongsian Haji, berkaitan dengan puasa. Alhamdulillah, sekarang ini, budak budak dulu yang susah nak puasa, sekarang senang dan makin sihat disebabkan adanya minuman yang berkhasiat seperti Energizing Soy Protein. Paling popular di bulan Ramadhan ini tentu sekali ialah Performance Drinks. Jadi, di sini, pengambilan vitamin Shaklee berjaya menambah nilai kesihatan kita ketika berpuasa, dan mudah untuk menjalankan ibadat di bulan ini.

Kebebasan Wang dan Masa

Alhamdulillah, ianya telah dibuktikan sendiri, Shaklee mampu membayar sehingga 6 billion USD kepada semua SID di seluruh dunia. Kebebasan masa itu ialah suatu nilai yang Shaklee berikan, di samping ganjaran bonus setiap bulan bagi SID yang berjaya. Boleh dikatakan sekarang ni pun ramai SID sudah bekerja sendiri, menjadi Working at Home Moms/Dads, bekerja sendiri, dan berdikari sendiri, di mana kebebasan Masa itu lebih dari segala-galanya.

Tonton Video Di Bawah

Apapun, jom tengok kembali video yang saya sempat rakamkan ketika berbuka puasa di sana. Oklah, kali ini, Haji nampak cool, dan bersedia. Nasib baik ada mic RODE. bak kata MKB, sepatutnya rekod di tempat yang sunyi. Tapi takpalah, nak bagi betul suasana itu berlaku, ada bising bising sikit, baru real.Post a Comment

0 Comments