Saturday, July 19, 2014

Rahsia Bertahan Lama Dalam Shaklee

Alhamdulillah, entry sebelum ini saya ada cerita tentang bagaimana Shaklee dapat memberikan nilai dalam bulan Ramadan yang mulia ini. Hasil dari sesi temuramah Presidential Master Haji Roslan Ghazali, yang sudah lama bertahan dalam Shaklee . Apapun jom kita tengok lagi, apa rahsia Haji Roslan kekal lama dalam MLM Shaklee di Malaysia.


shaklee business


2 Kuasa AJAIB ?

Yang pasti, anda perlukan kuasa, ye betul, kuasa nak bertahan lama, dan terus maju ialah kuasa PERCAYA dan kuasa BERTAHAN. Hahhaa, apa nak diterangkan di sini ialah pertama-tamanya pun, ada perlu percaya, yakin yang Shaklee dapat memberikan nilai terbaik untuk anda. So, kalau shaklee untuk bagus untuk kesihatan, anda kena percaya. Mesti, dan mesti percaya yang business Shaklee ini memang memberikan nilai kebebasan masa dan kewangan kepada anda. Oklah, kalau nak tahu nilai Shaklee ini, boleh refer video sebelum ini di sini.

Macam Mana Nak Percaya Shaklee ?

Senang je, paling penting sekali ialah jadilah Pengguna Pertama yang menggunakan produk Shaklee, secara konsisten, dengan ilmu yang ada, anda akan dapat rasa perbezaannnya. Hehehe, memang betul, wife saya pun percaya dengan business ini, kerana kehebatan produk Shaklee itu sendiri, dan ianya perlu dikongsi bersama dengan keluarga, rakan, dan paling canggih boleh guna medium internet.

Amalan 3S

Hahha, amalan sentiasa kena buat dalam dalam business Shaklee, tak kisahlah online atau offline, mesti kena buat benda ini

  1. SHARING - tak kisahlah guna sahaja apa medium pun, janji sampai kepada pihak yang berminat 
  2. SPONSOR - kalau dah berminat tuh, teruskan usaha
  3. SERVICES - teruskan servis terbaik untuk customer, dan anak-anak, cucu-cicit, iaitu downline anda.

Saksikan Video

Apapun, jom saksikan video tips Rahsia Bertahan Lama, yang direkodkan dari iftar Al-Rawsha. Alhamdulillah, terima kasih Haji untuk tips yang berguna bagi orang baru seperti kami. Sekian terima kasih.


2 comments:

  1. Saya sangat Menghargai orang lama seperti Hj Roslan yang telah menambah nilai hidup orang lain..Beliau juga amat mementingkan setiakawan dalam bisnes ni.Info bermanfaat.jalan2 di kedai maya saya.wwwirenevitamin.blogspot.com

    ReplyDelete