Keputihan Makin TERUK Selepas Makan ALFALFA SHAKLEE ?

Sejak bersalin anak kedua ni masalah keputihan makin menjadi jadi. Adakah sebab bersalin normal? Anak 1st dulu bersalin czer takde pulak..

Serius sangat tidak selesa ok. Pantyliner tukar banyak kali. Underwear pun terpaksa bertukar ganti. Nak cerita pun malu ok. Sangat sangat tidak selesa. Nasib baik tak berbau. Ada wei keputihan yang teruk sampai berbau busuk. Husband pun boleh lari ok. Diri sendiri pun tak selesa.. Malu dengan husband uolss

Ternampak iklan pasal merawat keputihan dengan alfalfa shaklee . Testimonial semua bombastik la kan. Teruja nak mencuba. harga pun murah je. 330bj RM53 je. Murah giler kot. 

Aku makan 3bj mengikut nasihat penjual. Selepas makan keputihan makin teruk. Lebih teruk lagi asyik nak membuang je. Lagi teruk aku sampai bengkak susu. Stresss !!


alfalfa shaklee



ni dia botol Alfalfa tu

Beberapa hari makan keputihan MAKIN TERUK... Lagi rasa taknak keluar rumah. Nak berjalan pun tak selesa ok. Terasa macam kencing yang keluar tapi rupanya keputihan.Adoiiii !!

Ni aku geram ni.... Makin makan makin teruk jadinya.. 

Takpa teruskan makan....

Suatu hari aku terdapat idea ..hahaha

Aku ambil 3biji Alfalfa Shaklee tapi aku tak makan... aku pecahkan dan bancuh dengan air suam

Buat apa?

Aku basuh bahagian sulit dengan alfalfa yang dipecahkan tadi. Aku berani sebab ni vitamin. takde kesan sampingan kan.. bukan over claim tapi aku punya kisah benar..

Berapa kali aku buat?

Sekali je.. saja try cuba test

HASILNYA??

Aku pun tekejut sebab keputihan tetiba TIADA.. Hilang p mana pun tak tau... 

Alhamdulillah dah tak pakai pantyliner dah. 

Happy sakannnnn

Tak sia sia experiment aku. 

Korang yang ada masalah keputihan teruk tu mai la cuba.. 

bukan tu je tau yang aku dapat..

Perut aku sedikit kempis. sekian terima kasih

Apa lagi dok sengih sengih

p beli cepat

Klik Gambar Di Bawah Kalau Nak ORDER


shah alam


013-3612717
ainulfadzilah@gmail.com

Comments

  1. Info yang menarik!!! Kalau makan alfalfa xmenjadi,tapi makin teruk keputihan tu boleh cuba.hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yang ni pengalaman puan Ainul sendiri, mungkin orang lain kesannya lain

      Delete
  2. terima kasih kerana berkongsi ainul

    ReplyDelete
  3. sis nak tanya? u makan alfafa ni mcm mne,?? means siang ke pagi ke mlm ke? n brape biji skali mkn?

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya makan 5 biji 3x sehari. alfalfa ni bagus untuk kesihatan dalaman.

      Delete
  4. Salam admin. Tumpang Iklan:-

    Sayangi dan hargai suami anda. Jangan biarkan suami cari lain atau makan luar.
    Ikuti blog kami untuk promosi istimewa sekarang.
    Hanya untuk 10 pelanggan terawal.
    Wanita cantik bermula dari diri :)

    [BESARKAN BUAH DADA, BESARKAN PUNGGUNG, RAWAT KEPUTIHAN, KETATKAN FARAJ, KEMBALI DARA]

    ReplyDelete
  5. kene cepat rawat keputihan ni..kalo x melarat

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Suami Suka Berdengkur ? WAJIB Baca Ini Kalau Sayang Suami

Tidur Lambat Punca Hati Cepat Rosak

Tanda-tanda awal kanser payudara