Memasuki Alam Perkahwinan

Hooo, buat yang nak kahwin bulan ini, tahniah semua, memasuki alam perkahwinan memang satu turning point, dari seorang bujang, dan terus berkahwin, dan seterusnya membina legasi, jodoh ketentuan Allah, dan yang paling barakah dari segi perkahwinannya. Apapun, banyak cabaran yang perlu diberi perhatian


tips kebahagian rumah tangga



Cerita Tentang DUIT !!

Biasalah, ada orang kata, nanti kalau dah kahwin, rezeki banyak dan macam macam lagi. Tapi jangan begitu ye, rezeki tetap Allah tentukan, tapi persedian suami isteri tuh, kenalah pandai dan tahu teknik menguruskan pendapatan ini. Itulah pasal, kalau nak cari rumah, rumah pun sekarang dah mahal, dan macam macam lagilah. Tapi takpa, zaman sekarang ni, peluang nak cari duit tuh, memang banyak, yang penting rajin atau tak rajin , tapi jangan sampai tak keluar jalan sama-sama.

Badan JADI SIHAT ?

Hahaha, tak boleh dielakkan, dan kebanyakkannya, semuanya super duper comel selepas kahwin, macam saya jugaklah, hhahha, tapi macam biasalah, semua benda tu kita sendiri yang kena jaga, pilihan kita sama ada nak hensem atau nak comel, jadi kalau nak hensem, mesti buat dua perkara ini

  1. Senaman dan Senaman
  2. Jaga Permakanan
  3. Ambil Supplement berkaitan

Zuriat Oh Zuriat

Hooo, masalah zuriat ini memang jadi isu besar, sampai ada yang ambil kesempatan, lagi lagi mungkin LELAKI yang menyalahkan perempuan, lepastu cari peluang tambah satu lagi. Apapun, semua sekali kena ambil port bab zuriat ni, macam macam cara kena tahu, kalau nak lebih hebat, mesti kena baca banyak buku, tahu permakanan semua, jangan main bedal je. Hoo kat sini ada tips baik nak dapat zuriat.

Malam Oh Malam

Hehehe, yang ni bagusnya kena tanya Master Kamar, kawalan MINDA, tapi rasanya, biasalah, lama lama boleh pandai, tapi kalau rasa ada yang tak kena, cepat berubat, bahaya woo, biasalah, macam macam kes sekarang ini, ada yang kata wanita Malaysia ini . TAkpa, kalau nak lagi best, cuba baca fungsi benda ni, memang banyak membantu, hehehe

Comments

Popular posts from this blog

Suami Suka Berdengkur ? WAJIB Baca Ini Kalau Sayang Suami

Tidur Lambat Punca Hati Cepat Rosak

Tanda-tanda awal kanser payudara