Bagaimana Omega Guard Dapat Mencairkan Lemak Dalam Badan?

Ramai tahu yang minyak ikan ni bagus, lagi lagi produk Shaklee omega guard memang bagus untuk kesihatan, untuk jantung, untuk imunisasi, hoo, lagi lagi puan Ainul pun badan tak berapa naik sebab ambil omega guard. Sebab tu pun saya tengah ambil omega guard sikit. Oklah, jom kita tengok macam mana dia boleh membantu kuruskan badan.


cara pecahkan lemak

3 Cara Minyak  Ikan Membakar Lemak

Hoo, boleh dikatakan pelbagai cara minyak ikan membantu mencairkan lemak dalam badan. hoo, sebab tulah Ainul masa dia makan, badan dia tak berapa naik masa mengandungkan Ariana Maryam. Oklah, jom tengok cara tuh di bawah.

  1. Omega bantu bakar lemak melalui hormon leptin yg terkandung dlm asid lemaknya. Asid lemak bantu tingkatkn leptin dlm bdn.bila hormon leptin tinggi kita akan rasa kurang nk makan..dan leptin juga bntu .tingkatkn kadar metabolisme bdn.bila metabolisme badan tinggi, senanglah lemak-lemak dibakar.
  2. Asid Lemak Omega 3 merupakan Anti-Lipogenic (anti penyimpanan lemak dalam badan) dan ianya dpt meningkatkan kadar metabolisme badan seterusnya dptla bakar lemak dgn cepat.
  3. Kandungan asid lemak EPA dan DHA boleh menurunkan paras insulin.J adi andainya ada ape ape kalori tambahan yang kita amik,ianya akan dibakar dan bukan disimpan sebagai lemak dalam badan.
Baca lagi artikel di bawah bagaimana omega guard membantu mengurangkan berat badan:

minyak ikan


Kelebihan dan Manfaat Omega Guard Shaklee

Memang omega guard shaklee antara minyak ikan terbaik di pasaran, boleh tengok bagaimana minyak ikan yang diambil di tapis 3 kali, untuk membuang kandungan logam yang ada pada minyak ikan tersebut. Boleh dikatakan proses penapisan ini sangat mahal, sebab itulah omega guard Shaklee sangat istimewa. Banyak manfaat lain selain dari kuruskan badan.

  1. Bagus untuk ibu yang mengandung.
  2. Meningkatkan imunisasi, jarang demam
  3. Bagus untuk pesakit jantung dan strok
  4. Membantu pesakit lelah atau athma
  5. Melegakan sakit sendi

Untuk lebih lagi info tentang omega guard shaklee, jemput lagi artikel di bawah :

  1. Manfaat Omega-3 yang hebat
  2. Kenapa Omega Guard Shaklee terbaik

Penghantaran Area Shah Alam

Jangan lupa untuk hubungi kami seperti tertera dibawah page. Jika berminat, boleh klik gambarajah dibawah untuk memesan secara online dari Shaklee Malaysia




013-3612717
ainulfadzilah@gmail.com

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Suami Suka Berdengkur ? WAJIB Baca Ini Kalau Sayang Suami

Tanda-tanda awal kanser payudara

Tidur Lambat Punca Hati Cepat Rosak