TERBONGKAR !!! Rahsia Anuar Zain Kelihatan Muda

Ramai yang akui muka Anuar Zain tak dimakan usia walaupun usianya kini dah 43 tahun. Beliau sentiasa tampil segak sehingga mempesonakan sesiapa yang memandang.

Tambahan lagi apabila beliau begitu menjaga keperibadian serta tutur kata yang sangat soft spoken sekaligus menyerlahkan sisi budi bahasa yang membuatkan peminat sentiasa menggilainya.

Selain merendah diri, Anuar Zain memang kaya dengan senyuman yang menawan dek giginya yang bersih tersusun rapi. Anuar Zain boleh dikira bertuah sebab dia tiada masalah kulit seperti masalah jeragat atau kedutan. Anuar Zain dikatakan antara artis lelaki metroseksual yang menjaga kebersihan wajah termasuk mengambil makanan tambahan selain membuat suntikan vitamin C, kolagen dan sel stem yang sikit sebanyak memberi impak kepada dirinya.

Tidak seperti sesetengah selebriti lain, Anuar Zain sangat berterus-terang tentang penjagaan kesihatan serta rutin penjagaan wajahnya.

Apabila sudah menginjak ke usia 40-an kita memang kena mengamalkan pengambilan suplemen dan jaga kesihatan kulit. Saya memang agak bertuah kerana tidak menghadapi masalah kulit. Mungkin kerana saya mengikut mak dan ayah. Rawatan ini saya buat secara berjadual. Kedutan di wajah tidak nampak ketara walaupun sudah berusia.


rahsia lelaki tampan

“Bagaimanapun, saya juga buat rawatan wajah bagi memastikan kulit sentiasa sihat. Paling penting, buat suntikan vitamin C dan kolagen untuk kesihatan badan. Terbaru, saya mencuba suntikan sel stem. Semua rawatan ini saya buat secara berjadual. Memang pada peringkat awal kena buat secara kerap, tetapi selepas itu tidak perlu. Hanya buat apabila perlu.”

Rawatan suntikan kolagen mungkin mahal mencecah ribuan ringgit. Tapi kalau rasa nak tahu cara yang lebih murah dan selamat, boleh baca lagi tips kat blog ni, tak pun korang boleh baca artikel ni, sempoi je kan. Hehehe, bagus jaga kesihatan, tak kisahlah kita artis atau orang biasa !!!!

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Suami Suka Berdengkur ? WAJIB Baca Ini Kalau Sayang Suami

Tidur Lambat Punca Hati Cepat Rosak

Senggugut Teruk Rupanya Ada Ketumbuhan Rahim