Tuesday, October 28, 2014

Set Kesuburan Shaklee

Alhamdulillah, ramai dah berjaya guna set kesuburan shaklee ini. Oklah, cerita pasal set kesuburan ini banyak dalam blog ini. Boleh kata mesti ada orang cari pasal ciri-ciri wanita subur, darah subur, cecair subur dan macam-macam lagilah. Hahhaa. oklah hari ini saya cerita sikit tentang kesuburan, sambil nak share sedikit pasal produk shaklee kat bawah ini. 


shaklee untuk dapat anak


Cadangan Untuk Wanita dan Lelaki

Oklah, mula-mula sekali, kita tengok beberapa produk shaklee yang bagus untuk kesuburan. Antara yang dicadangkan di atas amat sesuai untuk perempuan dan lelaki Antara yang dicadangkan oleh Ainul ialah:

  1. ESP
    -
    Kandungan asid amino Leucine merangsang penghasilan hormon reproduksi
    -bantu menguatkan rahim
    -sangat baik untuk pemulihan uterus, ovari, menopous dan pembesaran prostat
  2. GLA COMPLEX
    -
    Bantu stabilkan hormon
    - membetulkan kitaran haid
    - mengatasi masalah cyst
    - kandungan vitamin E membantu tingkatkan "sexual desires"
  3. B-COMPLEX
    - Mencegah kemandulan
    - bantu fungsi seksual
    - mengatasi masalah stress/tekanan
    - asid folik mengatasi masalah kecacatan spina bifida
  4. ALFALFA 
    -
    Mengatasi masalah keputihan ( punca sukar hamil)
    - bertindak sebagai kacip fatimah
    - menghangatkan hubungan suami isteri
  5. ZINC 
    - Melindungi kesihatan prostat, memperbaiki dan menyembuh benign prostatomegaly dan keadaan kerap kencing.
    - memperbaiki kemampuan seks lelaki, impoten, meningkatkan kiraan atau kuantiti sperma
    - zinc yang cukup penting untuk keupayaan seks bertenaga

Tips Kesuburan Yang Penting

Walaupun kita semua dah jaga diet, dah ambil produk shaklee, tapi kena tengok juga beberapa tips penting, hahah, kalau tak ikut tips ini susah tak jadi jugak. Apa benda tips tuh ? Ok jom tengok sini

  1. Tanda Wanita Subur - sangat penting kalau nak rancang nak dapat anak atau nak jarakkan anak, jadi jadual dan kitaran haid tu sangat penting, sebab itu wanita perlukan GLA nak stabilkan kitaran haid ini.
  2. Cecair Serviks - para lelaki dan wanita pun kena tahu pasal cecair serviks ini, ada kaitan dengan kesuburan juga.
  3. Keputihan Pada Wanita - keputihan pun penting pada wanita, jadi lelaki suami kena ambil tahu pasal masalah keputihan.
  4. Mengetahui Keghairahan Suami - hahaha, yang ni khas untuk lelaki, mesti sedar benda ini, kalau tak tahu, boleh tanya isteri masing-masing
  5. Tips Mudah Hamil - kena rajin membaca tips begini, sebab ada juga teknik bersama suami isteri yang bagus. Kena tahu bila cara dan bagaimana
  6. Masalah Senggugut - masalah yang sangat serius, kalau tak dikawal, jawabnya boleh menyebabkan kemandulan dan stress kepada isteri dan wanita.

COD Area Shah Alam

Alhamdulillah, buat yang berusaha nak dapatkan zuriat, nak jalani diet yang lebih sihat, dan berusaha, bolehlah klik dibawah untuk order secara online, atau terus hubungi kami di bawah, atau email sahaja kepada kami.


NAK CEPAT DAPAT ANAK ? >> KLIK SINI

NAK HARGA MURAH ? >> KLIK SINI


013-3612717
ainulfadzilah@gmail.com

No comments:

Post a Comment