Minum Air Sirap Je ? Cara Paling Sempoi Berhenti Merokok

Memang bunyi pelik, hahahha. Zaman sekarang ni, memang ramai duk perkata, depa minum AIR SIRAP JE nak berhenti merokok . Hooo, tak ke pelik tuh ? Hoo, bukan susah ke nak berhenti merokok ? Bak kata Lydzar, merokok ini menjijikan. Apa nak buat sekarang nih ? Oklah, jom baca sikit cara paling sempoi nak berhenti merokok.


tips mudah berhenti merokok


Bahaya Merokok

Nak kata merokok ini berbahaya ke tak berbahaya, itu semua dah terbukti. Korang pun tengok sendiri iklan yang menunjukkan kesan merokok ini. Ada budak dalam iklan tv sangat sedih, sampai suruh ayah berhenti merokok. Hoo, memang dasyatlah kan. Ada tunjuk paru-paru hitam dan sebagainya. Tapi kat kedai mamak ini, banyak lagi yang merokok, termasuk SID shaklee (adalah sorang dua)

Tips Berhenti Merokok Dari Suharmi Talib

Sebenarnya nak best, korang bacalah blog Suharmi Talib atau nama glamernya Mie Gebu. Memang terbaik, dia ini memang fokus untuk orang yang nak berhenti merokok. So , korang pergi blog dia, tekan link yang aku bagi tuh, korang tengok kesan withdrawal, memang seksa woo orang nak berhenti merokok ini. Aku pun tengok member aku merana jugak awal awal tuh.


testimonial vivix shaklee


Minum Sirap Je ?

Bunyi lagi pelik dan meragukan, tapi itulah pasal, kan aku dah kata tadi, kecanggihan research ini, Shaklee keluarkan satu produk terbaik punya, namanya VIVIX . Hooo, memang untuk awet muda, tapi macam-macam dah aku dengar testimoni vivix ini, dari kanser sampai diabetes.  Kalau korang betul betul nak tahu, apa kata baca dua artikel dibawah ini:

  1. Khasiat Polyphenol - Resveratol dan polyphenol dalam vivix ini yang membuatkan vivix ini sangat sesuai diminum untuk orang yang sukar nak telan pil atau bancuh minuman.

  2. Testimonial Vivix Membantu Merawat Luka  - memang ada yang kata Vivix sangat membantu, jadi bagus baca testimonial yang aku share ini.

  3. Rahsia Kecantikan Ayu Raudhah - hahaha, yang ni korang bacalah sendiri, dia pun kata dia minum sirap shaklee. memang cunz, tu belum lagi kakak dia Rozita Che Wan, lemas wooo. 

Testimonial Berhenti Merokok Dengan Vivix Shaklee

Hahhaa, saya belanja satu video khas, bolehlah sesiapa nak berhenti merokok, tengoklah video ni betul betul. Saya memang terkesan melihat video di bawah ini. Berhentilah merokok, rokok memang terbukti tak bagus untuk KESIHATAN !!!!




Nak Cuba Tak VIVIX SHAKLEE ?

Kalau betul-betul nak cuba, apa kata korang contact kami, area shah alam boleh COD, kalau nak best lagi, apa kata korang klik je gambar kat bawah ini, yang ni dia order online terus, memang mudah lah. Sangat best dan menyenangkan. Jadi jom usaha untuk berhenti merokok, sebelum ianya menjadi parah.
013-3612717
ainulfadzilah@gmail.com
http://www.facebook.com/DietDietSihat
http://jalanabadi172784.blogspot.com

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Suami Suka Berdengkur ? WAJIB Baca Ini Kalau Sayang Suami

Tidur Lambat Punca Hati Cepat Rosak

Tanda-tanda awal kanser payudara