Tuesday, November 25, 2014

Cara Hilangkan Jeragat Di Muka

Memang semua orang nak kulit cantik, tapi bila datang jeragat,jerawat,panau,kurap, memang pening kepala, lagi lagi nak kahwin, nak photo-shoot, nak masuk tv jumpa artis, nak masuk raja lawak pun sekarang kena muka bersih dan lawa. Oklah ini saya ada kasi testimonial baik punya cara hilangkan jeragat di muka.


muka cantik


Testimonial Jeragat Makin Pudar

Di atas ialah testimoni mak kepada Ana Lyana, salah seorang pengedar Shaklee yang terbaik dekat kawasan Putrajaya, Bangi dan Cyberjaya. Sangat berbeza kan ?? makin nampak muda. Testimoni terbaik sebab bagi kat mak dia makan GLA Complex dan Alfalfa Complex Shaklee. Memang terbaik Set Kulit Shaklee ini.

Set Jeragat Shaklee

Hahahha, ini agak pelik sikit, sebenarnya nak letak bunyi set kulit shaklee, set muka flawless, tapi nak sempoi sebab nak tulis kat eSell, saya cakap senanglah Set Jeragat Shaklee, hasil dari penelitian yang terbaik dari mak Ana Lyana. Sempoi sungguh set ini:

  1. GLA Complex - GLA Complex Shaklee menggabungkan khasiat minyak borej, yang mengandungi asid gamma linolenik (GLA), asid linoleik (LA), minyak bunga matahari dan vitamin E.

    Ia mencergaskan tubuh dan membantu anda berasa lebih selesa semasa haid: Asid gamma linolenik telah lama digunakan secara tradisional untuk melegakan kesakitan semasa haid, sakit kepala, menormalkan semula kitaran haid dan melegakan simptom-simptom menopaus.*
  2. Alfalfa Complex - Alfalfa ialah tumbuhan yang padat dengan segala jenis nutrien. Akar tunjangnya tumbuh sedalam enam meter bagi menyerap pelbagai nutrien dan mineral daripada mendapan di dalam tanah, manakala daunnya pula mengumpulkan tahap klorofil yang tinggi melalui proses fotosintesis semula jadi.

    Alfalfa mengandungi vitamin A, C dan E serta kalsium, potasium, fosforus dan zat besi. Alfalfa Complex merupakan salah satu Formula Unik Shaklee yang mula dibangunkan oleh Dr. Shaklee pada tahun 1950-an. Tablet boleh dihancurkan dan dicampurkan ke dalam air mendidih untuk dijadikan minuman herba asli.

    Produk ini mengandungi alfalfa (Medicago sativa). Individu yang berisiko menghidap lupus eritematosus sistemik hendaklah berbincang dengan doktor mereka sebelum mengambil produk ini. Jika anda hamil atau menyusukan anak, sila dapatkan nasihat daripada pakar penjagaan kesihatan profesional anda terlebih dahulu.

Manfaat Asid Gamma Linolenik ( GLA ) 

  1. Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid 
  2. Membantu meningkatkan kesuburan 
  3. Melegakan PMS (sindrom pra-haid) 
  4. Membantu dalam menangani menopus 
  5. Menguatkan kuku dan rambut 
  6. Menjadikan kulit lebih sihat dan berseri-seri 
  7. Membantu menangai ekzema 
  8. Melegakan simptom akibat artritis reumatoid 
  9. Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri
  10. Menguatkan imuniti tubuh 
  11. Memperlahankan proses penuaan 
  12. Mengurangkan blood-clot yang boleh menyebabkan serangan jantung 
  13. Mengawal kencing manis dan darah tinggi 
  14. Mengawal kolesterol 
  15. Untuk fungsi saraf 

Kebaikan Alfafa 

  1. Terkenal untuk merawat 3 A :Arthritis, Asthma dan Allergy 
  2. Berkhasiat untuk membantu masalah Penyakit Usus (Colon disorder), Buah pinggang, Kencing manis, Melawaskan usus, Ulcer, Fluid retention (sembab), Kurang selera 
  3. Mengandungi 8 enzim yang boleh membantu masalah : Penghadaman, Pencernaan, Flatulence, Abdominal discomfort dikalangan orang dewasa 
  4. Terkaya dengan klorofil yang dapat membantu masalah gastrik, penyakit kulit (Eczema), kurang darah (Anemia), sembelit, badan, nafas dan kaki berbau 
  5. Promotes pituitary gland function 
  6. Meneutralkan asid dalam badan (Alkalize’s the body and detorities the body especially the liver) 
  7. Merawat masalah keputihan pada wanita. Sifatnya yang mengandungi phytoestrogens juga menyebabkan ia mempunyai fungsi seperti kacip Fatimah, maka, membantu dalam "hubungan" suami isteri (enhance libido). Malah, ada juga yang mengaitkannya dengan membantu pembesaran payudara.Memang sangat bagus diambil oleh wanita & para isteri. 
  8. As a galactagouge. Bagus diambil oleh ibu menyusu, kerana ia meransang dan menambah pengeluaran susu ibu . 
Kredit to Dilla Jalil

Pengedar Shaklee Shah Alam

Jika anda berminat nak dapatkan set jeragat untuk mak anda, atau nenek anda atau awek anda, apa kata order sahaja dengan kami, dapatkan konsultansi terbaik, dan paling senang klik sahaja link dibawah, order terus dari online sistem shaklee malaysia,


jerawat batu


013-3612717
ainulfadzilah@gmail.com

2 comments:

  1. salam.ni buat semangat nak try GLA ni.sebelum ni dah byk bc testimoni kulit makin glow lps ambik GLA.hihi.
    jemputlah lwt blog husna ye supplimentcenter.blogspot.com ^_^

    ReplyDelete