Sunday, November 9, 2014

Pengedar Shaklee Paling Popular ?

Hahhaha, takda mana nak claim paling popular, paling gojes, paling kental, paling dasyat, paling berpaling atau paling tadah. Itu semua nak tarik crowd je. Tapi bila cerita bab popular ini, seronok jugak sebenarnya, sekali sekala nak glamer. Hahha, ini semua cerita pasal masuk media, masuk tv, dan macam-macam lagi. Oklah saja nak share dengan korang kisah kami di masuk tv dan majalah. Hhehee.


pengedar shaklee top


















2 comments:

  1. Mmg popular la kalo ini macam...tv, surat khabar dah pernah masuk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha, ini semua kenangan , kena simpan dan abadikan

      Delete