Tips Hubungan Intim Suami Isteri

Ramai yang komplen, kata hubungan tak intim , dan macam-macam lagi. Bila cerita ini, tu yang ada kes cerai dan sebagainya. Jadi , nak best, kena selamatkan rumah tangga anda, untuk dapatkan hubungan intim. Hahhaha, tengok tips kat bawah ini memang best, layan dulu gambar testimonial di bawah.





Semakin Hari Semakin Sayang

Mari kita baca kisah terbaik sharing Alfalfa, biasalah tak boleh tunjuk muka, malu besar nanti, hehehe, 

sharing about alfafa... specialnye alfafa selain dari membantu menghasilkn susu. keputihan. untuk detoks...satu q yanq special....ehem..ehemm bila bersama...seperti pengantin baru...saya dh amalkan makan ALFALFA dekat 2 bulan lepas saya bersalin ank ketiga....masa bersama dengan en hubby...dia kata macam baru mula-mula kahwin...saya rasa u all boleh faham kan....;) so apa lagi kawan SGL..bulan ni promosi ALFAFA...mehla kita sesama mengetatkan ape yg longgar..hahahah...
Hooo memang terbaik kalau dapat ketatkan apa yang longgar, orang nak kurus nak longgarkan apa yang ketat, orang nak bersama nak ketatkan apa yang patut.

Alfalfa Complex Shaklee

Alfalfa ialah tumbuhan yang padat dengan segala jenis nutrien. Akar tunjangnya tumbuh sedalam enam meter bagi menyerap pelbagai nutrien dan mineral daripada mendapan di dalam tanah, manakala daunnya pula mengumpulkan tahap klorofil yang tinggi melalui proses fotosintesis semula jadi.

Alfalfa mengandungi vitamin A, C dan E serta kalsium, potasium, fosforus dan zat besi. Alfalfa Complex merupakan salah satu Formula Unik Shaklee yang mula dibangunkan oleh Dr. Shaklee pada tahun 1950-an. Tablet boleh dihancurkan dan dicampurkan ke dalam air mendidih untuk dijadikan minuman herba asli.

Produk ini mengandungi alfalfa (Medicago sativa). Individu yang berisiko menghidap lupus eritematosus sistemik hendaklah berbincang dengan doktor mereka sebelum mengambil produk ini. Jika anda hamil atau menyusukan anak, sila dapatkan nasihat daripada pakar penjagaan kesihatan profesional anda terlebih dahulu.

Manfaat Alfalfa

Selain dari hubungan makin mesra di atas, kita boleh tengok juga banyak manfaat lain Alfalfa untuk kesihatan badan, yang ni saya dapat terus dari internet, memang bagus:

Order Sekarang Dari Pengedar Shaklee Shah Alam

Berminat untuk dapatkan Alfalfa Complex Shaklee ? Baik bertindak sekarang sebelum hubungan makin rosak. hoo, takpa, kalau malu nak contact, boleh sahaja klik dibawah untuk memesan produk shaklee anda melalui sistem eSell.


NAK RASA BEST SETIAP MALAM ? >> KLIK SINI

NAK RASA BEST LAGI ? >> KLIK SINI


013-3612717
ainulfadzilah@gmail.com

Comments

  1. alfalfa..namanya pun dah seram hehehe..tapi takleh cakap sini kena cuba dlu baru tau...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Suami Suka Berdengkur ? WAJIB Baca Ini Kalau Sayang Suami

Tidur Lambat Punca Hati Cepat Rosak

Tanda-tanda awal kanser payudara