Dapatkan Blog Business Online Dari Kami

Alhamdulillah, hari ni kami nak offer suatu perkhidmatan pemasangan blog, untuk penggiat business online yang menggunakan BLOGSPOT. Memang ketara sekarang ni ramai guna blogspot sebab murah dan senang pasang. Oklah jom kita tengok apa kelebihannya.





Kenapa Guna BLOGSPOT ?

Blogspot, yang duduk dibawah google adalah satu platform yang sangat mudah untuk dikuasai, dan hanya menggunakan domain blogspot.com pun dah boleh satu blog khas yang cantik untuk business anda. Design sangat cantik, dan macam macam lagi. Ada juga yang menggunakan wordpress kerana lebih advance dan banyak gajet pilihan (tetapi kena bayar !!!)

Kenapa Kena Guna Design Responsive ?

Boleh dikatakan zaman sekarang semua orang membaca blog hanya dari telefon bimbit, dan design responsive sangat bagus kerana ianya mesra mobile phone, dan saiz berubah mengikut berapa besar paparan skrin anda, atau customer atau pembaca blog anda.

Masalah 1 : Blog Susah Nak Scroll dan Kena Zoom

Bila blog kita susah nak view, macam kat atas ni, bayangkan ini mobile phone anda, ianya menyusahkan kerana kita kena zoom dan tengok lagi dan scroll ketepi untuk dapatkan maklumat di sidebar, memang leceh kalau prospek kita tu handphone slow.

Masalah 2: Tak Nampak Sidebar

Masalah kedua ialah bila dah set untuk mobile version, memang mudah baca, tapi sayang, buat sidebar cantik cantik letak info fb, contact , gambar pergi melancong, orang pun tak dapat nak tengok, sebab tu diorang tekan view web version, terus jadi slow blog korang, sebab design tak responsive


blogspot


Jom Tukar ke BLOG RESPONSIVE

Sebenarnya anda boleh pasang sendiri, dan banyak template yang percuma dan mudah didapati dalam internet. Kami tawarkan khidmat pemasangan  blog ini dengan hanya RM 100:

  1. Kami pasang blog tuh dan design ikut kehendak dan citarasa anda
  2. Bayar sekali, dapat perkhidmatan berkali kali sampai korang puas hati,
  3. Dapat juga masuk group RAHSIA, boleh dapatkan tips coding percuma
  4. Dapat juga tips SEO yang sempoi .

Apa Kata Mereka ?


template blog

PERINGATAN 

Semua template adalah ini adalah sumber dari internet dan ianya percuma. RM 100 yang dikenakan ialah hanya pada UPAH PASANG, dan sedikit coaching dan touch up .  

Pemasangan PERCUMA diberikan kepada semua ahli shaklee dibawah tajaan kak Ainul dan babah Faiz.

Comments

  1. oo begitu rupanya..kita perlu juga tengok dari customer point of view..ramai customer yang search info menggunakan smart fon..trima kasih di atas tips.

    ReplyDelete
  2. blog responsive dah jadi satu kemestian sekarang kalu nak serius berblogging

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Suami Suka Berdengkur ? WAJIB Baca Ini Kalau Sayang Suami

Tidur Lambat Punca Hati Cepat Rosak

Tanda-tanda awal kanser payudara