Ghairah Awek Cun Sebelum Tidur ?

Wah, nampaknya semua orang baca mesti ghairah, tajuk apa nih ? Memang tajuk dia sebenarnya nak bagi tips kat awek awek luar sana ye. Apa tips nak jadi cun, nak jadi cantik, ramai ghairah sangat nak cantik, tapi tips kat bawah ini adalah dari blog jihapimpom. Memang best kalau nak cuba.



awek cun ghairah


5 Tips Sebelum Tidur

Hoo, kalau baca dari blog Jihapimpom nih, rasanya semua orang dah buat kot, hooo, boleh tengok apa yang dia cakap, lebih kurang bunyinya macam inilah.

  1. Makan supplement untuk kulit, seperti Vitamin E, hooo tak pun ambil Kalsium pun bagus jugak.
  2. Buat rutin CTM, jangan sesekali tidur tanpa cuci makeup kat muka dulu. CTM ialah Cleaning, Toning, and Moisturizing.
  3. Ambil wudhu' sebelum tidur,
  4. Buat senaman muka
  5. Sebelum tidur, sebut 'SAYA CANTIK', sambil tidur tuh boleh berzikir.

Lagi Tips Kecantikan

Kalau nak baca lagi, banyak je, tapi yang kat bawah ini bagus untuk panduan kita bersama, lagi-lagi para gadis yang nak jadi awek cun:

Comments

Popular posts from this blog

Suami Suka Berdengkur ? WAJIB Baca Ini Kalau Sayang Suami

Tidur Lambat Punca Hati Cepat Rosak

Tanda-tanda awal kanser payudara