Berkesan Ke Omega Guard Untuk Kurus ?

Salam sejahtera dan salam jumaat semua. Semua orang tahu, banyak produk shaklee yang bagus untuk kurus, termasuk lecithin,cinch, esp, dan macam macam lagi. Oklah, hari ni ada kawan saya dari google tanya, berkesan ke Omega Guard ? hahaha, oklah, jom kita tengok sikit review yang saya akan buat hari ini.


kurus dengan lemak


Omega-3 Yang Hebat

Ramai tahu, khasiat minyak ikan dalam lautan memang sangat baik. Tengoklah ikan ikan di lautan yang segar bugar. Itulah, memang best kalau nak cerita pasal minyak ikan ini. Korang sendiri pun tahu, selain dari omega-3, omega-6 pun penting. Jadinya, lemak ikan ini sangat penting untuk badan, macam macam khasiatnya, oklah, cuba klik satu-satu kat bawah kalau nak detail pasal manfaat omega-3 , senang je nak ingat. Antara yang menarik ialah


kurus dengan omega guard

Kenapa Omega Guard Boleh Kuruskan Badan ?

Oklah, yang ni kalau nak cerita banyak jugak , tapi senang nak ingat, korang boleh baca 3 step yang bagus untuk omega nak cairkan lemak dalam badan korang tuh. oklah cuba baca step step ni, hehehe.

  1. Omega bantu bakar lemak melalui hormon leptin yg terkandung dlm asid lemaknya. Asid lemak bantu tingkatkn leptin dlm bdn.bila hormon leptin tinggi kita akan rasa kurang nk makan..dan leptin juga bntu .tingkatkn kadar metabolisme bdn.bila metabolisme badan tinggi, senanglah lemak-lemak dibakar.
  2. Asid Lemak Omega 3 merupakan Anti-Lipogenic (anti penyimpanan lemak dalam badan) dan ianya dpt meningkatkan kadar metabolisme badan seterusnya dptla bakar lemak dgn cepat.
  3. Kandungan asid lemak EPA dan DHA boleh menurunkan paras insulin.J adi andainya ada ape ape kalori tambahan yang kita amik,ianya akan dibakar dan bukan disimpan sebagai lemak dalam badan.
So kalau korang nak study lagi apa kebaikan minyak ikan untuk kurus, korang boleh selongkar lagi dalam blog ni, ada banyak artikel best pasal nak kurus dengan omega guard kat bawah ni:


Berkesan Tak Omega Guard Sebenarnya ?

Oklah, kalau tak percaya lagi manfaatnya, senang je, apa kata kita tengok je shakleeeffet kawan-kawan kita yang dah berjaya guna omega guard. Mantap woo.


kurus dengan shaklee


omega guard shaklee


testimonial omega guard


shaklee effect



Video Khas: Kisah Tuan Fahmy Yang Hampir Pengsan Kerana Darah Tinggi !!!

Kenapa kena tengok pulak ye ? hooo, tengoklah, tuan Fahmi dulu memang gemuk, sebab gemuk dia tuh yang buat dia jadi tak sihat, memang outlah, sekarang dah mantap, amalkan gaya hidup sihat , dan paling penting amalkan Omega Guard Shaklee.




Nak COD Tak Omega Guard Ke Rumah Anda ?

So jangan buang masa lagi, sementera bulan 5 ni ada promosi, apa kata anda sambar je omega guard promo, memang bagus. So nak hidup sihat, nak vitamin yang multi guna nih ? Jom hubungi kami sekarang, atau klik je gambar di bawah, order terus dari online, 




013-3612717
ainulfadzilah@gmail.com
https://www.facebook.com/DietDietSihat
http://jalanabadi172784.blogspot.com

Comments

  1. sekarang ni ramai suka amek suppliment yang ada omega 3

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Suami Suka Berdengkur ? WAJIB Baca Ini Kalau Sayang Suami

Tidur Lambat Punca Hati Cepat Rosak

Tanda-tanda awal kanser payudara