Kulit Bayi Merah Bernanah Hilang ? Macam Mana Tuh ?

Salam ahad semua. Apa khabar ? Hari ni Dila nak cerita sikit pasal masalah kulit bayi. Memang ada yang kata kulit bayi ni susah nak jaga. Dah pergi doktor pun tak jalan, ada yang kata eczema kecil. Hmmm, macam mana nak setel nih. Apa kata korang baca kisah bos Dila, kak Ainul kat bawah, memang best.


rashes eczema



Pengalaman Puan Ainul

Dulu eczema di pipi Maryam teruk sangat. Ada masa kering, pernah bernanah dan luka. Kesian dia. selalu garu garu. Merah dia sampai nampak macam pakai blusher. Keman-mana mesti kena tegur dengan orang. Sedih sangat bila anak kita jadi macam tu. Rasa bersalah sebab kita anak jadi mcmtu.

Nak pakai cream biasa tapi ada bahan kimia lagi teruk pipi dia. Lagi 1 takut kena tangan dia & dia masuk dalam mulut. Ada juga cream yang tidak sesuai untuk dia. Macam VCO tak sesuai sebab kulit jadi makin kering dan gatal. 

Tekad guna Herbal Blend cream. Yakin sebab bahan dia rosemary, jagung.. tak takut kalau terkena tangan dan Maryam masukkan dalam mulut.

Memang ambil masa lama. Kena sabar la kan.. Ramai parents tak sabar. sapu hari ni esok hilang. Herbal Blend ni bahan natural jadi nak healing naturally memang mengambil masa. Itu beza dengan ubat yang ada bahan kimia. Cepat hilang tapi merosakkan kulit.

Berbulan bulan jugak Ainul konsistent sapu pada Maryam dan hasilnya Alhamdulillah ramai yang tegur pipi Maryam dah comel, tiada lagi merah merah.


krim serba guna


Herbal Blend Shaklee : Semula Jadi dan Selamat

Cream dari Shaklee ni memang best, semula jadi dan macam-macam kegunaan, memang terbaik,  Selain dari kulit bayi, banyak lagi manfaat lain yang boleh korang guna. 

Jom Order

Kalau anda ada masalah seperti puan Ainul di atas, apa kata hubungi kami, team Diet Diet Sihat untuk mendapatkan herbal blend untuk anda. Memang best, (puan Ainul ni Bos saye ye, hehe, contact dia terus pun lagi bagus)




013-3612717
ainulfadzilah@gmail.com

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Suami Suka Berdengkur ? WAJIB Baca Ini Kalau Sayang Suami

Tidur Lambat Punca Hati Cepat Rosak

Tanda-tanda awal kanser payudara