Sunday, May 3, 2015

Minuman Untuk Kuruskan Badan

Best dan sedap, itulah minuman yang nak share dengan korang hari ini. minuman yang membantu korang nak kuruskan badan, dengan sihat dan berjaya. oklah, sambil tuh jom kita tengok macam mana nak buat minuman terbaik ini. Ada banyak  jenis, ok jom tengok.



minuman untuk kurus langsing cantik menawan




1. Minuman Jus

Macam biasa, kalau korang rajin tengok dalam blog ini, mesti perasan ada satu entry terbaik. Korang boleh refer di sini, contoh jus terbaik nak buat korang rasa sihat dan bertenaga, iaitu jus buah-buahan. Boleh baca kat atas link yang diberi, 5 minuman terbaik untuk korang rasa ringan dan sihat.

2. Minuman Detox

Selain sihat, kenalah minuman detox pun penting tau. hooo, nak rasa lagi best. Kenalah minum air teh, atau detox macam alfalfa, memang bagus. Jom rasa tengok mana tahu, memang sedap, siap ada video abang yang hensem (boss saya).

3. Energizing Soy Protein (ESP)

Yang ni buat korang rasa kenyang, yehaa, bertenaga, low GI, memang bagus untuk siapa yang nak cantik menarik debom debom. Dan paling penting, susu protein ini banyak khasiatnya. Rugi kalau tak cuba, heheh, apa yang bestnya ? antaranya.
  1. Kulit Cantik - nak rasa kulit cantik gebu dan licin ? jom baca artikel dan testimonial kulit makin cantik dengan ESP shaklee ini.

  2. Bertenaga - memang bagus, badan rasa bertenaga, tulah bestnya. Low GI, indek glisemik rendah, sesuai untuk orang yang ada diabetes. Buat rasa bertenaga, dan tak perlu nak makan nasi sangat.

  3. Kurus - ini paling penting, badan cun, hehehe. Kalau tak, kenalah baca testimonial kat link yang saya bagi nih.

4. Cinch Shake Shaklee

Oklah yang ni paling superb, memang direka khas, untuk buat korang kurus dan bertenaga. Hoo, tahu  tak sebab apa dia best ? Oklah jom baca 3 faedah best dia lagi best dari ESP kat atas tuh.

  1. Formula Leucine - formula leucine dalam cinch dirahsiakan, sangat istimewa, sebab tu dia bagus. hahhaa, so ramai produk sana tak boleh tiru. Leucine ni memang bagus untuk kekalkan otot dalam badan, barulah tak kena diet yoyo, naik, turun, naik,turun.

  2. Multivitamin lengkap - hehehe, sebab nak kurus, kena ada vitamin lengkap, barulah kurus dengan sihat. Bukan kurus keding, dan juga kurus lemak banyak otot lembik.

  3. Ada Macam-Macam Perisa - yehaaa, itulah bestnya, ada perisa vanila, chochalate dan feveret saya caffe late, yebebedabedu.

Jom Order

Nak order mana satu nih ? ESP atau CINCH ? ok, jom order dua dua pun boleh, nak order sekali banyak pun boleh. Sebab dua dua ada kelebihan masing masing. Jadi kalau segan order nak call kami, apa kata korang klik gambar kat bawah ini, automatik masuk boleh order online. Tak pun dah segan sangat, hubungi kami sekarang, jangan biarkan masalah anda menghantui anda.






Ainul Mustafa
013-3612717
ainulfadzilah@gmail.com
https://www.facebook.com/DietDietSihat
http://jalanabadi172784.blogspot.com

No comments:

Post a Comment