7 Tips AWESOME Kawal Berat Badan Naik Seepas Raya

7 tips gempak dan awesome untuk anda maintain berat badan, kurus dan seksi walaupun banyak rumah terbuka untuk anda hadiri!


masalah gemukTips 1 : Banyakkan minum air kosong

Ini tips paling senang. Serius. Amalkan bawa botol air 1.5 liter ke mana sahaja anda pergi. Dalam kereta wajib ada terutama ketika dalam perjalanan ke rumah terbuka. Minum air tersebut sebelum ke rumah terbuka. Ini penting supaya anda tidak berasa terlalu lapar dan mengelakkan anda makan seperti orang yang sudah 30 hari kebuluran.

Tips 2 : Detox! Detox! Detox!

Berpuasa 30 hari adalah satu proses detox. Pun begitu, anda masih boleh melalukan proses detox ini untuk mendapat hasil yang lebih cepat dan efektif. Antara cara detox yang baik adalah dengan minum air buah-buahan. 

Tips 3: Makan dalam pinggan kecil

Yup! Elakkan ambil pinggan besar. Serius!

Tips 4: Beritahu kawan anda tengan diet

Kawan anda perlu dan wajib tahu anda sedang diet. Mungkin mereka akan ejek anda, jangan risau, ejekan mereka akan dibalas apabila mereka lihat anda boleh memakai semula baju semasa anda berada di tingkatan 5!

Tips 5: Makan buah-buahan

Makan buah buahan akan menyebabkan anda rasa lebih cepat kenyang. Jangan terlalu ghairah untuk makan makanan bekarbohidrat tinggi.

Tips 6: Berhenti sebelum kenyang!

Masalah kebanyakan orang adalah, mereka akan makan sehingga terlalu kenyang. Kadang kala, nak bernafas pun sukar! Elakkan dari amalkan amalan ini.

Tips 7: Puasa 6

Ya.. ini tips paling agung sebenarnya. Puasa 6. Ia boleh mengembalikan anda kepada momentum semasa bulan Ramadhan. Apabila kita berpuasa, kita menahan diri dari makan dan minum. Dan pada masa sama, mengajar diri erti sabar…

Tips ekstra : Gunakan formula atau makanan tambahan

Sesetengah dari kita sukar untuk menurunkan berat badan. Ia mungkin berkaitan dengan metabolisma badan, anda tidak boleh mengawal nafsu makan atau boleh jadi anda kurang bergerak setiap hari. Justeru, pengambilan makanan tambahan seperti ‘fat burner’ dibolehkan. Dengan syarat, ia bukan hanya membakar lemak, tetapi ia mempunyai kandungan untuk mengenyangkan anda selepas anda mengambilnya. Saya cadangkan set kurus mini pack kami yang berfungsi untuk bakar lemak dan detox lemak


cara mudah nak kurus


Lecithin 

- melindungi hati
-bakar lemak dalam badan
-cantikkan otot & kulit
-menghalang kejadian batu karang
-tingkatkan daya ingatan
-menghalang tekanan darah tinggi
-memperbaiki masalah prostat lelaki
-meringankan sembelit

Herba-lax 

-membantu masalah sembelit
-kempiskan perut
-bersihkan usus


orang shah alam best


013-3612717
ainulfadzilah@gmail.com

Post a Comment

0 Comments