Jus Kuruskan Badan

Masa petang -petang ini, tentu sekali ramai dah standby, nak keluar cari menu berbuka nanti. Tentu sekali, kalau korang pergi ke bazaar ramadhan, mesti tak boleh tengok air sejuk yang ada di jual, macam-macam ada, terliur juga dibuatnya. Oklah, hari ini jom kita diskus sikit tentang jus kuruskan badan, bulan puasa ini bagus minum , sebagai menu berbuka atau sahur.


jus bakar lemak

1. Jus Buah-Buahan

Semua orang tahu, pasal jus buah-buahan, Sememangnya memang sedap lagi menyelerakan. Makan buah memang bagus untuk diet, jadi ada beberapa jus yang korang boleh buat dengan buah, macam-macam jus, jus mangga, jus pisang, jus betik , epal, dan macam-macam lagi. Kalau nak disenaraikan pasal buah-buahan, memang banyak dalam blog ini, antaranya ialah;


Tapi makan buah ini kena jaga-jaga sikit, bila buat jus, jangan sampai tercampur gula pulak, nanti jawabnya  tinggi kalori dan karbohidrat, dah tak jadi dah nak detox atau nak kena bakar banyak sikit kalori tuh.

2. Jus Sayur-sayuran

Kalau nak best, jangan lupa juga jus sayur-sayuran. Jus sayur memang bagus untuk detox, lagi banyak tumbuhan hijau. Kalau nak best korang boleh juga try minuman alfalfa, lagi pahit, tapi alfalfa raja buah, mesti lagi power.

3. Jus ESP Shaklee

Yang ni memang best, lagi sedap, ada satu entry khas, jus strawberry pisang campur dengan esp, pergh memang sedap, kalau korang nak try, kenalah buka balik entry tuh. Manfaat ESP Shaklee ini memang banyak, selain dari bagi kurus, boleh minum esp untuk




4. Jus Cinch Shake Mix

Kalau buat jus  campur dengan Cinch Shake Shaklee memang terbaik, sebab ada 3 perisa, vanila,cokelat, dan caffe latte. Produk cinch ini memang dirumus khas dengan leucine, khas untuk mereka yang nak kuruskan badan, dan juga nak berat badan cantik. Paling best, kalau nak lagi best, boleh campur ESP dan CINCH, macam Puan Ainul buat di bawah, memang sempoi.




Dapatkan ESP dan CINCH Untuk Jus Lebih Sihat

Kalau rasa nak buat jus lebih sihat dan bertenaga, nak lebih vitamin, apa kata korang boleh order sama ada ESP atau CINCH, memang kedua-duanya terbaik dan sedap. Nak lagi best, boleh terus order online dan klik gambar order di bawah. Selamat membuat JUS untuk berbuka dan sahur.


pengedar shaklee kota kinabalu


013-3612717
ainulfadzilah@gmail.com

Comments

  1. memang sedap buat jus esp + pisang + strawberry = minuman booster terbaik!

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Suami Suka Berdengkur ? WAJIB Baca Ini Kalau Sayang Suami

Tidur Lambat Punca Hati Cepat Rosak

Tanda-tanda awal kanser payudara