Tips Kesihatan Diri dan Keluarga Abang Kacak

Salam sejahtera semua, harap semua sihat. Nampaknya, isu kesihatan keluarga ini memang menjadi-jadi, disebabkan permakanan yang kurang seimbang, dicampuri dengan bahaya radikal bebas, faktor luaran, stress, memang sukarlah nak jaga kesihatan, tambah lagi dengan ibu bapa yang makin lama makin tua. Apa nak buat kalau nak jaga diri, mak dan ayah kita ? Jom kita tengok betapa hebatnya abang kacak dibawah


tips sihat sampai tua



Suharmi Talib @ Abang Kacak : Satu Family Telan Sirap AJAIB

Itulah hakikatnya, memang seronok kalau dapat tips yang begitu mudah, hehehe. Oklah, cerita nak menjaga keluarga Abang kacak ini, korang boleh baca di blognya, Suharmi Talib. Katanya dia memang suka sirap ajaib. Apa itu ? Vivix Shakleelah jawapannya. Ok takpa jom kita tonton video di bawah untuk mendengar sendiri apa kata abang hensem di bawah, ok dia dah kahwin.




Bolehlah disimpulkan, dari blog En Suharmi Talib, di senaraikan kebaikan yang mereka dapat setelah sirap ajain aka vivix shaklee. Pengalaman diambil dari blog en Suharmi Talib, kalau tak caya boleh call nombor dia untuk beli vivix terus dari dia.

Pengalaman Abang Kacak

  • badan rasa ringan
  • lebih bertenaga
  • lebih lawas
  • hati rasa tenang
  • berat badan turun
  • kaki tak cepat kebas
  • tidur lebih lena

Pengalaman Emak

  • kaki dah tak cepat lenguh macam dulu
  • tidur makin lena
  • setiap hari semakin bertenaga
  • sentiasa senyum
  • awet muda

Pengalaman Abah

  • kaki abah ada kemajuan. tidak pulih seperi sedia kala, tetapi mampu bangun dan berjalan sendiri ke tandas, tak perlu pakai tongkat/ kena pimpin
  • ingatan semakin kuat. semakin mudah nak berkomunikasi dengan dia. kalau tidak, cepat lupa. kunci dan remote control pun tak boleh beza. kalau dibiarkan mungkin akan nyanyuk teruk menurut doktor
  • kencing manis dia semakin kurang. abah memang ada kencing manis sejak muda. sebab tak kawal pemakanan. main belasah je kalau makan tu. tapi sirap magik tu mampu mengawal gula dalam darah abah. bolehlah makan nasi seperti biasa.


Apa Yang Power Sangat Pasal VIVIX ?

Oklah, tak mahu cerita panjang sangat, korang boleh baca je entry sebelum ini pasal Vivix, produk Sahklee yang berkesan sehingga ke peringkat sel. Hoo, memang hebatkan ? Apa kata korang tonton pulak video saintis Shaklee di bawah, tengok macam mana dia cerita pasal penuaan dan produk vivix itu sendiri.


Oklah, sebab video ini bahasa orang putih, takpa, ini antara point-point penting yang membuatkan korang patut Ambil Vivix untuk menjaga kesihatan mak dan ayah korang. Fakta menarik tentang video di atas ialah

  1. Punca kita tua dan mendapat penyakit adalah disebabkan oleh 4 faktor, dan salah satu faktor ini ialah disebabkan oleh kerosakan DNA. Faktor lain seperti AGE yang menyebabkan penyakit seperti diabetes dan sebagainya. Baca lagi detail di sini.

  2. Polyphenol adalah bahan antioksidan yang boleh menjamin kesihatan DNA dan menghalang radikal bebas, tapi ada satu jenis polyphenol yang hebat, iaitu Resveratrol, yang dibuktikan mampu membuatkan DNA lebih kebal dari sebarang kerosakan.

  3. Salah satu bahan rahsia Vivix ialah dari Anggur Muscadine, hahhaha, jangan tak tahu, Anggur ialah makanan yang berkhasiat yang sering diulang-ulang dalam Al-Quran.
Banyak lagi kalau nak diceritakn pasal Vivix. Tapi nak kata best tak bestnya vivix, korang boleh baca balik semua artikel menarik pasal manfaat vivix di bawah:


Satu Keluarga Sihat 

Kalau nak rasa betapa bestnya makan VIVIX, apa kata korang order satu. Cara nak ORDER ? Senang je, klik je gambar ORDER di bawah, terus secara online dari Shaklee Malaysia. Memang terbaik. Usaha minum vivix, doa dan tawakal, insyaallah dipermudahkan.




Comments

Popular posts from this blog

Suami Suka Berdengkur ? WAJIB Baca Ini Kalau Sayang Suami

Tidur Lambat Punca Hati Cepat Rosak

Tanda-tanda awal kanser payudara