Turun 10kg Dalam Masa 1 Bulan

Alhamdulillah..Tahniah kepada Puan Nadia yang berjaya turun berat 10kg dalam masa 1 bulan. Jom kita baca kisah kejayaan Puan Nadia dan apa rahsia beliau berjaya turunkan berat 10kg dalam masa 1 bulan sahaja



Nak share pengalaman menggunakan set slim shaklee ( ESP +LECITHIN + HERB LAX + ALFALFA )

Saya ni memang jenis kerangka besar...bila gtau kawan2 berat saya 90kg diorg tak percaya..tapi memang tak selesa sangat dengan keadaan berar masa tu.baju2 semua ketat kat lengan.tubuh jadi berat dan saya pun jadi malas bergerak..selera makan usah katalah memang suka sangat makan...kek cheese tu mmg febret lah..Mula timbul kesedaran bila ada sorg kawan post mengenai produk Shaklee set kurus...terdetik kat hati why not saya cuba..mana tahu berhasil..sebelum ni pun pernah makan ubat kurus..memang turun tapi tak lama lepas tu naik balik..diet yoyo org kata....mmg yelah tu..Bermulalah journey saya dengan set kurus shaklee...dalam masa 1 bulan saya berjaya turunkan berat 10kg...ramai kawan2 terkejut tapi itulah kenyataannya....

TAPI PENTING DI SINI nak gtau CARA PENGAMBILAN MAKANAN &AIR YANG CUKUP kunci kejayaan kalau nak turunkan berat..kalau sekadar makan produk tapi uolls tak jaga makan mmg confirm tak jadi..buatlah secara perlahan2 tetapi konsisten pasti berhasil...Alhamdulillah juga..selepas saya turun 10kg saya sekarang ni disahkan mengandung anak ke-4...hormon pun stabil..mood pun happy sokmo jer....skg ni sy tgh makan set mengandung trimester 1 shaklee pula...Nantikan sy sharing lagi kisah saya dengan shaklee yer 

  1. ESP Shaklee - Membina protein dengan formula khas leucine yang mampu mengekalkan jisim otot supaya dapat meningkatkan metabolisme dan seterusnya membakar lemak
  2. Lecithin - membakar lemak dalam badan
  3. Herb-Lax - detoks usus serta membersihkan kotoran dari badan
  4. Alfalfa Complex - detoks darah, serta mengawal selera makan anda

Jika anda berminat untuk mendapatkan product Slimming ini dan inginkan konsultasi percuma dari saya sila hubungi

Ainul : 013-3612717 atau email ke ainulfadzilah@gmail.com

Konsultasi percuma akan diberikan kepada customer saya sahaja.. 

Terima kasih

Comments

Popular posts from this blog

Suami Suka Berdengkur ? WAJIB Baca Ini Kalau Sayang Suami

Tidur Lambat Punca Hati Cepat Rosak

Tanda-tanda awal kanser payudara