Blog Kisah Makan Shaklee Lecithin

Alhamdulillah, masuk hari jumaat, bangun pagi, saya terus sahaja update blog, ok , semangat sikit dila nak cerita tentang produk shaklee yang sangat best iaitu Lecithin. Oklah, sebenarnya nak cerita kat sini, banyak je testimonial makan lecithin yang ada dalam blog nih, hehhe. tapi kita cerita satu-satulah ye, senang sikit.



testimonial kurus



Kebaikan Lecithin

Semua orang tahu, atau mungkin ramai yang tak tahu, lecithin berfungsi sebagai emulsifier, atau dipanggil pemecah lemak, yang boleh didapati dari tisu haiwan, atau soya. Jadi biasanya lecithin ni biasa ada dalam set kurus shaklee, sebagai satu cara untuk memecahkan lemak. Tapi jangan tak tahu, ada banyak lagi fungsi lecithin. Antara yang boleh disenaraikan ialah:

  1. pelarut untuk kolestrol
  2. membantu penyerapan zat penting dalam darah
  3. mencegah penyakit berkaitan hati
  4. membantu sistem imunisasi
  5. penting dalam penjagaan paru paru
  6. pelincir bagi sendi
  7. zat untuk rambut cantik
  8. mencegah PMS atau gejala menopause

Baca lagi artikel menarik di bawah, terutamanya tentang lecithin bagus untuk kecerdasan otak, ada satu artikel panjang lebar yang menarik, kalau nak tahu bagaimana lecithin digunakan untuk membantu kanak-kanak autisme. 


Kisah Best Tentang Lecithin Shaklee

Macam-macam kisah ada, testimonial dan macam macam lagi, tapi paling best ialah cerita boss Diet Diet Sihat, dalam blog peribadinya, memang layan, dari lecithin itu, dia terus nak share kebaikan shaklee dalam blog, dan seterusnya menjadikannya sebagai satu business yang serius dan menguntungkan. Nak lagi best ? jom tonton video dia dibawah, lagi cool dan mantop. Banyak juga kisah lain, testimonial lain tentang lecithin shaklee, boleh baca mana yang anda rasa best,hahha.





Jom Order Lecithin Shaklee

Jom dapatkan lecithin shaklee, klik gambar di bawah untuk order, atau hubungi kami untuk COD terus ke rumah anda, Memang sangat best dan berbaloi baloi.



Comments

Popular posts from this blog

Suami Suka Berdengkur ? WAJIB Baca Ini Kalau Sayang Suami

Tidur Lambat Punca Hati Cepat Rosak

Tanda-tanda awal kanser payudara