Isteri Ghairah Nak Cantik ?

Ada tak isteri yang tak ghairah bab kecantikan ? Hattah boleh dikatakan semua isteri nak cantik, lagi lagi dah berkahwin, ini semua fitrah manusia nak cantik. Oklah, bila sebut keghairahan nak cantik, hari ni Dila nak share dengan anda, beberapa tips mudah nak cantik, mudah dan ringkas ok ? Senang diamalkan.



set kecantikan shaklee




1. Vitamin C 

Mula-mula kena amalkan vitamin C. Tahu tak kenapa ? Hoo bagus vitamin C nih, sebab ianya membantu dalam pembentukan kolagen, nak pulihkan sel dan cepatkan luka, kena ambil vitamin C, selain membantu dari kesihatan organ, ianya bagi muka kita cergas.

2. Kolagen

Kolagen sangat penting, kalau ada duit lebih, mesti kena try collagen powder shaklee. Memang best, sebabnya boleh replace kolagen korang yang dah menghilang tuh, sebab dimakan usia. Jadi makan kolagen pun bagus untuk kesihatan.


3. Vivix Shaklee

Hehhehe yang ni Dila paling suka, produk shaklee yang memang terus sampai ke bahagian sel, membaiki DNA, bagus untuk kecantikan, awet muda dan sebagainya.


Gadis Kecewa 7 Tahun ?

Kalau nak cerita pasal produk kecantikan, saya rasa gadis dibawah ni paling sesuai cerita kat korang betapa dia dulu sengsara sangat pasal kecantikan, mukanya dulu teruk , ish ish ish, tapi nasib baik pak shaklee pujuk balik, barulah gebu macam Dila Gebu, hihihihi.




Minum AIR

Apapun, korang jangan lupa, bab minum Air sangat sangat penting ok ? Jangan abaikan minum air, bukan minum air teh ais, air manis, sebab gula ni bahaya, gula penyebab badan tak cukup air, jadi menyebabkan kulit jadi kendur huhuhu. Apapun jangan lupa banyak lagi tips cantik dalam blog nih, antara yang korang boleh baca :

Siapa NAK CANTIK ?

Siapa nak cantik angkat tangan. Terus sahaja klik link di bawah untuk memesan set kecantikan shaklee anda. Kalau nak betul-betul cantik, taknak suami bosan , atau nak muka ayu wajah comel berseri, jom hubungi kami di bawah.




013-3612717
ainulfadzilah@gmail.com

Comments

Popular posts from this blog

Suami Suka Berdengkur ? WAJIB Baca Ini Kalau Sayang Suami

Tidur Lambat Punca Hati Cepat Rosak

Tanda-tanda awal kanser payudara